Noutăți și comunicate

Petrecere de revelion cu BENETONE Band la Old City Lipscani Beer Garden

31 decembrie 2010
Petrecere de revelion cu BENETONE Band la Old City Lipscani Beer Garden
Vineri, 31 decembrie 2010, BENETONE Band te invita sa petreci noaptea dintre ani pe ritmuri de classic rock la Old City Lipscani Beer Garden. De aceasta data, Porro, Mircea, Alex si Thomas te asteapta la inceput de 2011 alaturi de ei si ti-au pregatit pe langa muzica de calitate si multe alte surprize.

Classic rock in noaptea dintre ani.
La sfarsit de 2010, BENETONE Band iti propune sa incepi noul an pe ritmuri de classic rock. In plus, Old City te invita sa te desfeti cu bunatatile pregatite special pentru tine, de la platouri traditionale pana la cele mai fine bucate si terminand cu bauturile pe care doresti sa le bei in noaptea de revelion. Si toate astea la un pret special: 280 RON / persoana.

Karaoke pentru petrecareti.
In noaptea de revelion, nu numai ca vei petrece alaturi de BENETONE Band, dar vei avea si ocazia de a canta alaturi de ei. Si asta pentru ca vineri seara Porro, Mircea, Alex si Thomas te invita sa canti alaturi de ei melodiile pe care doresti sa le interpretezi. Asadar, profita de aceasta ocazie unica de a fi artist in noaptea dintre ani alaturi de nimeni altii decat BENETONE Band.

Un eveniment Glow Events realizat cu sprijinul Old City Lipscani Beer Garden, 7 Seri, Zile si Nopti, stiumuzica.ro, afterparty.ro, metalfan, metropotam.ro, lumebuna.ro, bestmusic.ro, inconcert.ro, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, metalhead, diseara.ro, letsrock.ro, iconcert.ro, cefacemdiseara.ro, no3 si muzica360.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top