Noutăți și comunicate

PeakNoise Festival 014 in Question Mark din Bucuresti

18 - 20 septembrie 2014
PeakNoise Festival 014 in Question Mark din Bucuresti
Intre 18-20 septembrie 2014, Insrt Booking va invita in clubul Question Mark din Bucuresti la PeakNoise Festival 014, eveniment ce aduna pe aceeasi scena in 3 zile de concert 12 trupe rock alternative/experimental.



Prima zi de festival va avea loc joi, 18 septembrie 2014, si ii va avea ca invitati pe:

The Eyes Have It - Trupa de alternative metal a carei muzica se caracterizeaza prin alternarea de riffuri agresive cu pasaje melodic. Temele abordate in versuri variaza de la mesaje socio-politice la trairi interne.

http://www.facebook.com/tehi.band
http://soundcloud.com/theeyeshaveit
http://www.youtube.com/user/TEHIOfficial

White Ash - Este o trupa al carei stil este o combinatie intre atentie si neatentie la curentul alternativ. Directia curentului fiind de la public catre trupa si invers.

http://www.facebook.com/whiteashRO
http://whiteashro.wix.com/band-page-white-ash
http://www.youtube.com/playlist?list=Pl-r4M2QCCojYMhxcwLpiAgWa8riQdvXhe

Cod - Trupa ce aduce in scena romaneasca de underground stilul post grunge cu influente stoner. Dupa multi ani de cantat pe la festivaluri, trupa a lansat albumul de debut ``I need to get out``, material concept ce reflecta calatoria omului pentru eliberarea sinelui.

http://www.facebook.com/trupacod
http://www.youtube.com/channel/UCfDI9RX8Wu7DR3X2bQ0Tg3Q

Tragic - De la primul concert pe care trupa l-a sustinut in 2007 si pana acum, trupa a evoluat constant. Nefiind legati de nici un stil anume, si nici nu dorind a fi, membrii trupei au ales din influentele muzicale variate un termen care sa exprime succint ce canta ei, tragic metal.

http://www.facebook.com/pages/Tragic/121614661240167
https://www.youtube.com/channel/UC_sUFF62zIr_CRf3ayIikNA



Vineri, 19 septembrie 2014 : ziua de vineri este dedicata rock-ului experimental poetic, dramatic, pervers si intunecat. Pe scena din Question Mark vor urca trupe precum:

Pandrea - Muzica baietilor a fost descrisa ca fiind un "ghiveci stricat de rock, alternative si noise", noi spunem ca muzica lor este mai mult o stare pe care o simti cu ochii inchisi.

http://www.facebook.com/pandrea666
http://pandrea.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/channel/UCCSXoOj-jhKbJpulo4Kv-6g

Faunlet - Perversa si intunecata, muzica lor combina franturi si nuante de post-punk, shoegaze, gothic noise, post-rock si doompop, intr-un stil pe care ei il numesc Dark Gaze.

http://www.facebook.com/FaunletOfficial
http://faunlet.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/user/FaunletOfficial

Astero - Vine de la expresia "emotional range of a tea spoon"; trupa imbina cu succes elemente de rock alternativ/ mici influente de sludge si metal peste care adauga versuri rupte din derapajele societatii.

http://www.facebook.com/Astero.Band
http://www.astero.ro/
http://www.youtube.com/channel/UCzVecJyhmG927wZ4e2N664Q

Loungerie II - Este o fuziune progresiva, sustinuta de o atmosfera ritualistica, fraze indie rock si varii sensibilitati jazz. Ceea ce pare pentru unii o trupa independenta esoterica este de fapt un cvintet motivat de atitudine Diy.

http://www.facebook.com/LoungerieII
http://loungerietwo.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/user/Loungerieii



Sambata, 20 septembrie 2014 schimbam registrul si trecem in partea sofisticata de rock alternativ marcat de elemente pozitive. La prima strigare pe scena vor urca:

Shesdead - Este o trupa al carei stil se caracterizeaza incepand cu 2012 a fi mai relaxat, psihedelic, stil ce a adus in 2013 primul single, "Pasare Rara", cat si primul videoclip, pentru piesa cu acelasi nume.

http://www.facebook.com/shesdeadromania
http://www.youtube.com/channel/UCZePDobfoEktmeI1I_znoKw

Harlequin_Jack - Se scalda in rock alternativ, electronic și niște weird indie. Recent au lansat un al doilea videoclip la piesa "Vitamins" și au avut piese precum "Investigate" și "The Letter" la mai multe radiouri online, printre care și la Radio Guerilla.

http://www.facebook.com/harlequin.jack
http://soundcloud.com/harlequin_jack
http://www.youtube.com/channel/UCsxMBkfzrDFuND9cIAKRTmQ

Crowd Control - Este un proiect sonic bucurestean via Rm. Valcea, care ofera alternative noi si eclectic in peisajul loca. Cu fiecare performance, trupa ofera o calatorie la granita subtire dintre manifest social, underground, post-punk si dub.

http://www.facebook.com/CrowdControlRO
http://crowdcontrolro.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/user/crowdcontrolro

Sophisticated Lemons - Sunt o trupa de rock alternative din Bucuresti formata in anul 2009. De-a lungul timpului trupa a urcat pe scena B'Estfest, Ursus Evolution si Stufstock. Totodata, Sophisticated Lemons a fost prima trupa care a intrat direct pe locul I in clasamentul Radio Top Show la Radio Guerrilla.

http://www.facebook.com/sophisticatedlemons
http://soundcloud.com/sophisticatedlemons
http://www.youtube.com/channel/UCDO0HBAmSz-2YCyTWHQ3WIQ



Abonamentele si biletele se gasesc la bar la bar incepand cu data de 1 Septembrie la preturile de mai jos
- Joi: 15 Lei
- Vineri: 20 Lei
- Sambata: 20 Lei
- Abonament: 35 Lei

Bratarile pentru suport se gasesc in avans la club, Question Mark, Calea Victoriei 48-50, de Luni pana Vineri, intre orele 17:00 - 20:00.

Concertele vor incepe, zilnic, la ora 21:00.

Mai multe detalii despre festivalul PeakNoise 014 se pot afla de pe pagina de facebook a festivalului - https://www.facebook.com/events/284515108403770/.

Insrt Booking - https://www.facebook.com/insrtbooking

Question Mark - https://www.facebook.com/questionmarklp


Evenimente recomandate

Top