Noutăți și comunicate

Party Like no other cu Radu F. Constantinescu in Club Live

26 aprilie 2014
Party Like no other cu Radu F. Constantinescu in Club Live
Sâmbătă, 26 aprilie 2014, sunteți invitați începând cu ora 22:00 la un showRadu F. Constantinescu urmat de un concert The dAdA în Club Live.



Ce se întâmplă dacă pui un scriitor la platane? O petrecere ca la carte! One Night Only!

Åžtii bancul cu LAIV? L-Ai Văzut pe paginile aproape tuturor femeilor interesante de pe facebook, L-AI Văzut la emisiuni în care sunt invitați mai ales nerds, gen I like It și nu prea era din filmul acela, de multe ori te-ai întrebat Who the F. is Radu F. Constantinescu? E momentul să- l vezi LAIV, în club Live!

Cel mai mare club de muzică Live din țară face una dintre cele mai interesante mișcări ale primăverii: cel mai citit blogger din România mixează live, o singură seară! Pe 26 Aprilie în Club Live se întâmplă un Party Like no other!

Radu a declarat în mai multe rânduri că ar fi trebuit să împartă premiul pentru cel mai bun blog din România pe 2014 cu cititorii. Acum se ține de cuvânt și cu asta: atât premiul cât și autorul blogului vor sta cuminți la photo corner. Practic, în club Live se întâlnesc muzica și vorbele. Într-un tribut artiștilor care i-au legănat balurile din liceu, dar și pentru experimentaliștii care fac în 2014 muzică de 2020, Radu F. va mixa un set din trei părți: 2000 electronica, 90's memories & 80's best of.

The dAdA vor ridica sala în picioare cu mijloacele specifice (care includ decibeli mulți și un pic de distors).

Viața de noapte nu se citește. Se trăiește. One night only. Accesul in Club se face inepand cu ora 22:00.

Biletele pentru acest eveniment pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro, http://www.myticket.ro, la pretul unic de 30 de lei (biletele nu includ loc la masa). Biletele se mai gasesc si in reteaua de magazine Uman din toata tara: Bucuresti: Piata Romana, Str George Enescu nr 30 si in Baneasa Shopping City; Cluj si Iasi: in Iulius Mall; Timisoara: in Uman Shop, Outlet si Core;- Brasov: Strada Muresenilor nr. 3.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top