Noutăți și comunicate

Participa la meet & greet cu formatiile Helloween si Gamma Ray

5 martie 2013
Participa la meet & greet cu formatiile Helloween si Gamma Ray
Maximum Rock Magazin si Promusic Events va ofera posibilitatea sa ajungeti sa stati de vorba cu artistii vostri preferati! Dupa ce zilele trecute am anuntat primele bilete castigatoare ale unui meet&greet special cu formatiile HELLOWEEN si GAMMA RAY, avem o veste buna pentru cei care nu s-au nimerit printre norocosi.

Pe data de 12.03.2013 vom extrage noi serii de bilete si vom mai face cativa fani fericiti. Nu ratati o intalnire memorabila cu membrii formatiilor Helloween si Gamma Ray!

Toti cei care achizitioneaza bilete pentru concertul Helloween si Gamma Ray (16.03.2013) pana pe data de 12 martie 2013, intra automat in extragerea pentru 5 pass-uri speciale Helloween si 5 pass-uri speciale Gamma Ray. Aceste pass-uri le ofera posesorilor posibilitatea sa participe la o sedinta intima de meet&greet cu cele doua trupe.

Cei care si-au procurat deja biletele, intra automat in concurs. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 13 martie 2013, cand organizatorii vor anunta seriile biletelor norocoase.

Nu pierde ocazia unica de a-ti cunoaste idolii!

Reamintim ca formatiile HELLOWEEN si GAMMA RAY vor pleca intr-un turneu european intitulat "Hellish Rock Part II" incepand cu luna martie 2013, iar pe data de 16 martie 2013 (sambata) acesta va ajunge si la Bucuresti.
Concertul va avea loc la Arenele Romane (cort incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere) si este organizat de Promusic Events impreuna cu revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).

Biletele pot fi achizitionate din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe Eventim) la urmatoarele preturi:

87 lei (pret promotional): primele 350 de bilete Sold Out!
97 lei: (pret normal): urmatoarele bilete pana la data de 15 martie 2013
110 lei: bilet achizitionat in ziua concertului.

Pagina de Facebook a evenimentului poate fi accesata AICI.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top