Noutăți și comunicate

Pariaza pe prietenie in Iron City cu Bocancul Literar

14 iunie 2009
Pariaza pe prietenie in Iron City cu Bocancul Literar
Duminica, 14 iunie 2009, la Iron City, de la ora 18:00 site-ul Bocancul Literar va organiza o editie exceptionala a evenimentului Pariu pe Prietenie : seara clasica de muzica si poezie.

Pariaza pe prietenie: Mirela Zafiri, soprana cu o afirmare incontestabila pe plan national si international, atat in opera, opereta, lied cat si jazz sau crossover music. Cu farmecul sau binecunoscut va interpreta cateva dintre cele mai cunoscute canzonette si nu numai... Poeta Clara Margineanu va readuce in atentia iubitorilor de literatura, prin timbrul ei deosebit dar si prin calitatea exceptionala de recitatoare, poemele marilor scriitori. Va reveni Codruta Lojewski. Impreuna cu Laurentiu Topala vor interpre ta cateva partituri pe care cu siguranta nu le- ati auzit in interpretarea lor si in nici in alt club. Iar pentru ca am capatat dependenta la muzica grupului Cantos, respectiv Codruta si Mihai Lojewski, ne vor delecta cu cateva melodii folk clasic.

Cantautoarea folk Maria Gheorghiu va interpreta cateva melodii altfel decat ne-a obisnuit pana acum.

In concluzie totul va fi ALTFEL. Mai multe detalii n-o sa aflati, in schimb va invit pe voi, iubitorii de frumos, la o seara cu totul si cu totul speciala!

Pentru carcotasi : clubul ofera free aer conditionat, fumul de tigara nu se va simti, iar bauturile sunt deja pastrate la rece.

Intrarea si iesirea libere doar pentru iubitorii de cultura!

LINK: http://www.bocancul-literar.ro/Forms/CreatieLiterara/DetaliiCreatie.aspx?id=17303

Contact Iron City
Strada Blanari numarul 21 (subsol) vis-a-vis de Club A
Rezervari dupa ora 17:00 la numarul 0721 223 343


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top