Noutăți și comunicate

Parerea lui Jon Schaffer despre situatia actuala a lumii

24 septembrie 2011
Parerea lui Jon Schaffer despre situatia actuala a lumii
Iced Earth va lansa, pe 17 octombrie 2011 în Europa și 18 octombrie 2011 în SUA, noul album discografic intitulat "Dystopia". Acesta include 12 piese și vine la o distanță de 3 ani de precedentul material "The Crucible Of Man" din 2008. "Dystopia" va fi lansat prin Century Media Records și va marca debutul solistului Stu Block (Into Eternity) care s-a alăturat grupului după plecarea lui Matt Barlow.

2-ParerealuiJonSchafferdespr_2681.jpg

Chitaristul trupei Iced Earth, Jon Schaffer (foto), a făcut câteva comentarii interesante referitoare la motivul pentru care formația a ales să-și numească ultimul album "Dystopia".

Într-un interviu acordat postului radio francez "Radio Metal", Jon Schaffer a vorbit despre situația în care se află SUA și statele din Vest. Întrebat dacă simte că lumea se îndreaptă către o distopie, Schaffer a făcut niște declarații incisive.

"Chiar asta cred. Suntem foarte aproape de o distopie, în special în Vest. În SUA este groaznic. Lucrurile stau foarte prost acolo și au continuat să se înrăutățească într-un ritm înfiorător. America s-a transformat într-un stat polițist, e pe cale să sufere un crash financiar, promovează legea marțială, militarii se plimbă pe stradă și nu poți să zbori fără să treci prin mii de filtre. Este o formă de tiranie, nu mai există niciun pic de libertate în America. A sosit vremea să facem o revoluție", a spus Jon Scaffer.

Tracklisting "Dystopia":
- Dystopia
- Anthem
- Days of Rage
- Soylent Green
- V
- Boiling Point
- Anguish of Youth
- Iron Will
- Dark City
- End of Innocence
- Equilibrium
- Tragedy and Triumph

Reamintim că Iced Earth va ajunge pentru prima oară în România într-un concert prezentat de Medien Events și recomandat de revista Maximum Rock (producător eveniment - Nelu Brîndușan) în cadrul turneului european de promovarea al celui mai nou material discografic intitulat "Dystopia". Concertul din România va avea loc la The Silver Church Club din București în data de 22 noiembrie 2011.

Americanii și-au ales formațiile ce vor participa în turneu alături de ei, implicit și la concertul de la București. Acestea sunt White Wizzard și Fury UK.

Numărul biletelor este limitat la 600 de bucăți, iar acestea se pot achiziționa din rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești, Humanitas și online pe http://www.eventim.ro) la următoarele prețuri:
- 75 lei pentru primele 150 bucăți
- 85 lei pentru următoarele bilete, până la data de 21 noiembrie 2011
- 90 lei pentru biletele achiziționate în ziua concertului, 22 noiembrie 2011. Acestea se achiziționează DOAR la intrarea în locația evenimentului, în limita biletelor disponibile.

Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro
http://www.promusicprod.ro



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top