Noutăți și comunicate

Paragon Collapse anunta data lansarii noului album, 'The Dawning'

30 decembrie 2017
Paragon Collapse anunta data lansarii noului album, 'The Dawning'
Formatia ieseana de progressive doom metal Paragon Collapse anunta data si locul lansarii albumului de debut, The Dawning, pentru 20 ianuarie, la club Wunderbrau 365 din Iasi: https://www.facebook.com/events/314814468922952/.

Pre-comenzile sunt disponibile aici:

https://loudragemusic.bandcamp.com/album/paragon-collapse-the-dawning (digital pre-order)
http://shop.loudragemusic.com/paragon-collapse-the-dawning (Jewel-case CD pre-order)

"The Dawning" nu urmareste neaparat sa transmita un mesaj, ci ramane la latitudinea ascultatorului sa identifice si sa interpreteze un posibil mesaj. Cu toate ca versurile pieselor descriu diverse stari si trairi interioare, alternand intre dragoste si nebunie, speranta si depresie suicidala, ne-am dori ca fiecare ascultator in parte sa traiasca piesele in mod individual, sa le inteleaga din perspectiva propriilor experiente, si daca in urma auditiei pieselor ascultatorul nu ramane indiferent, inseamna ca scopul nostru a fost atins.

In ceea ce priveste acest tablou, privitorul ii poate intui semnificatia pornind chiar de la titlu. Zorii sunt mult mai mult decat acel crepuscul dinainte de rasarit. In cazul de fata, zorii reprezinta adevarul absolut catre care tindem ca oameni, acel adevar frumos, totodata evidentiind faptul ca existenta se desfasoara intre doua extremitati, minciuna si adevar. Prima extrema este alcatuita din viata plina de armonie, de frumusete pura, care este insa data uitarii, iar astfel este distrusa. A doua extrema o reprezinta viata din perspectiva uratului, a minciunii si a urii, a carei aspect de mascarada inseala si seduce omul. Aceste doua extreme ne definesc viata, dihotomia in cadrul careia ne ducem existenta, lupta pe care o purtam de la nastere si pana la moarte. Adevarata frumusete a vietii este astfel intangibila, mult prea departe, mult prea singura, mult prea uitata, asteptand rasaritul aducator de revelatie absoluta.

Contacte:

Paragon Collapse
https://www.facebook.com/paragoncollapse/

Loud Rage Music
http://www.loudragemusic.com
loudragemusic.bandcamp.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top