Noutăți și comunicate

Pandora Tour - concert Omul cu Sobolani in Club Control

3 Aprilie 2014
Pandora Tour - concert Omul cu Sobolani in Club Control

Joi, 3 aprilie 2014, Omul cu Sobolani, trupa cult a rockului alternativ din Romania, continua turneul de promovare al celui mai recent single - Pandora, printr-un concert in Clubul Control de la ora 21:00. In deschidere va concerta trupa White Ash din Bucuresti.In premiera, va fi proiectat si videoclipul piesei Pandora, cel de-al cincilea de pe albumul "Marea Cautare", editat in toamna anului trecut de catre A&A Records.

In 2012, Omul cu sobolani au pornit intr-o noua cautare muzicala si spirituala, deopotriva. "Marea Cautare" este un album muncit aproape doi ani de zile, un album care nu a venit deloc de la sine, dar nici nu a fost cautat, are 11 piese, si este cel mai "introspectiv" album Ocs de pana acum.

In primavara lui 2013 a fost lansat primul single de pe acest album - "Cauta". Au urmat "Visule", un featuring cu Bean Mc (Subcarpati), "Ridica-te si mergi in maini" sau "Am ce dau", piese ce ating subiecte taioase care indeamna la autoanaliza si ajung prin locuri nebatatorite de trupa, atat din punct de vedere muzical, cat si conceptual.

"Marea Cautare" inseamna un album-manifest prin care cei patru membri Omul cu Sobolani reusesc sa-si scoata ascultatorii din zona de confort, dar in acelasi timp reusesc si sa se surprinda pe ei insisi intr-un moment de cotitura, in care trebuie sa alegi daca te uiti in urma sau privesti spre viitor.

2-Pandora_Tour_-_concert_Omul_cu_VJe7CPAB.jpg

Omul cu Sobolani este trupa de rock alternativ infiintata in Constanta, in 1997. De atunci au trecut aproape 17 ani de cautari, 8 albume lansate, 90 piese si 3 generatii de fani. Componenta actuala ii cuprinde pe Dan Amariei (voce), Nicolae Arama (chitara), Mihnea Dobrota (tobe) si Radu Andrei (bas).Nascut cu gratie la finele anului 2007, "White Ash este un organism mereu tanar si cu o inima profunda. Mesajul nostru este foarte simplu, tocmai de aceea, unora li se va parea subliminal, de neinteles, elucubrant."Biletele pentru acest eveniment se pot achizitiona in seara concertului din locatie, la pretul de 20 lei.

Urmatoarele concerte din cadrul Pandora Tour vor avea loc in Alba Iulia, Timisoara, Brasov, Cluj, dupa cum urmeaza:
- Vineri, 4 aprilie 2014 - Alba Iulia, Galeriile Ryma
- Sambata, 5 aprilie - Timisoara, Daos Club
- Vineri, 11 aprilie "" Brasov, Club Rockstadt
- Sambata, 12 aprilie "" Cluj, Flying Circus Pub

Detalii despre fiecare concert in parte puteti gasi pe site-ul trupei http://www.omulcusobolani.ro dar si pe pagina oficiala de facebook, http://www.facebook.com/Omulcusobolanii.
Pandora Tour - concert Omul cu Sobolani in Club Control Concert, festival, eveniment Club Control


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.