Noutăți și comunicate

Pana pe 1 septembrie, bilete ieftine la Arch Enemy

29 august 2011
Pana pe 1 septembrie, bilete ieftine la Arch Enemy
Au mai ramas trei zile in care fanii mai pot achizitiona bilete de 85 de lei la mult asteptatul concert Arch Enemy, incepand de joi, 1 septembrie, acestea vor costa 95 de lei.

La cererea publicului, Phoenix Entertainment aduce pentru prima data in Romania trupa Arch Enemy. Astfel, formatia suedeza va sustine un concert impresionant in data de 18 ianuarie 2012, la Arenele Romane.

Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album al formatiei, "Khaos Legions". Astfel, dupa patru ani de pauza discografica, albumul lansat pe 30 mai in Europa si pe 7 iunie in America a meritat asteptarea. Fanii vor avea ocazia sa asculte live cele mai noi piese semnate Arch Enemy, dar si melodiile care i-au facut celebri.

Arch Enemy este o trupa suedeza infiintata in 1996 de fratii Michael Amott si Christopher Amott, insa si-au castigat renumele abia in anul 2000 cand trupei i s-a alaturat solista Angela Gossow. De-a lungul carierei au lansat 8 albume care s-au bucurat de un mare succes in toata lumea.

Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, la Sala Palatului, la Arenele Romane si online pe eventim.ro.



Evenimente recomandate

Top