Noutăți și comunicate

Padina Fest 2013

10 mai 2013
Padina Fest 2013
Intre 31 iulie si 4 august 2013, platoul Padina din Muntii Bucegi va gazdui festivalul Padina Fest, editia 2013, a patra ediție de sport, muzică bună, ecologie și aventură!

Așa cum te-am obișnuit, pe toată perioada festivalului te vei putea bucura de activități montane, workshopuri, concerte și întreceri sportive chiar în inima muntelui. Dar nu te lăsa pe o ureche! Strânge bine șireturile bocancilor, echipează-te corespunzător și înarmează-te cu mult curaj și voie bună pentru că te așteaptă o mulțime de surprize.

2013 este anul în care ducem distracția responsabilă la un alt nivel! De la acces până la trupe, de la sport până la relaxare, de la activități până la workshopuri! Ca să fii mai aproape de locul distracției si natură, anul acesta te așteptăm cu biciclete, tiroliene, adventure park, activități de alpinism, panou de cățărare și alte posibilități de relaxare. Nu lăsa cortul acasă, împreună putem să formăm cel mai animat camping montan din România!

Îți promitem că te vor ustura tălpile de la dansat în fața scenei Padina Fest și ne ținem de cuvânt! Headlinerii concertelor promit un show de zile mari:
- vineri, 2 august 2013, cel mai exploziv live act balcanic, Dubioza Kolektiv și formația de rock alternativ din Chișinău, Alternosfera
- sâmbătă, 3 august 2013, continuăm în forță alături de câștigătorii "Creole World Music Awards", Al Jawala și partenerii lor de călătorie, unul dintre numele de referință în muzica românească, Urma.

În concertele care vor ține de miercuri până duminică, vor mai întreține atmosfera Ad Hoc, An Theos, Lights Out, Get Beget, Domino, Rehab Nation, Perfect Zero for Infinity și mulți alții.

Dar concertele nu sunt singurele pe care le veți putea vedea pe scena festivalului. În premieră la 1500 m altitudine, pe scena Padina Fest, se va juca o piesă adusă de compania de teatru Daya, în regia Chris Simion. Mai multe detalii în curând pe site-ul festivalului și pe http://www.daya.ro/.

Pentru iubitorii ciclismului și nu numai, Padina Fest organizează în 2013 a treia ediție a Maratonului Bucegilor, o întrecere tipică de MTB cross country, într-un cadru spectaculos, la altitudine de până la 2000 metri. Dar nu ne oprim aici! Pentru amatorii de trail running pregătim a doua ediție Direcția Omu, concurs de alergare montană în care participanții trebuie să atingă vârful Omu, cel mai înalt punct din masivul Bucegi și să termine cursa înapoi în zona de festival.

Promovarea munților Bucegi și a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montană și ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural rămân prioritățile Padina Fest. Festivalul își va revizui constant politica eco după care funcționează având mereu în vedere să respecte indicatorii de responsabilitate socială.

Padina Fest este un model de bună practică pentru festivalurile montane și își propune să seteze o direcție în oferirea de activități de divertisment fără a periclita cadrul natural. Pentru a fi la curent cu noutățile și surprizele pregătite, găsiți mai multe detalii pe http://www.padinafest.ro și http://www.facebook.com/padinafest. Biletele sunt disponibile în rețeaua myticket.ro.

Editia 2013 se bucură de implicarea Ciuc Premium, Volksbank și Generali Asigurari care cred în ideea unui festival unic în Romania. Padina Fest implică o logística impresionantă la care își aduc contribuția 360 Revolution, Consiliul Judetean Dambovița, Primaria Moroeni, echipele de salvamontisti, Hotelul Peștera, cabanierii din zonă și Administrația Parcului Natural Bucegi. Partenerul media principal este Radio Guerilla.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top