Noutăți și comunicate

PROMS - Jazz & Classic - EUROPAfest Tour 2011

27 octombrie 2011
PROMS - Jazz & Classic - EUROPAfest Tour 2011
Joi, 27 octombrie 2011, începând cu ora 20:30 sunteți invitați în Hard Rock Cafe unde este prezentată producția PROMS - Jazz & Classic.
Prețul unui bilet este de 25 lei. Biletele sunt disponibile pe http://www.tickefan.ro și la Hard Rock Cafe.

De mai bine de 10 ani, sub tutela jmEvents, publicul amator de muzică bună este invitat să întâmpine toamna în ritmul unui variat mozaic de stiluri. Anual, producțiile EUROPAfest propun o ambianță inedită de a încheia vacanța. Turnee ale laureaților, alături de muzicieni de excepție se petrec cu multă eleganță atât în țară, cât și în străinătate. Cu ocazia turneului EUROPAfest Tour, pe 27 octombrie 2011, la Hard Rock Cafe, va fi prezentată producția PROMS - Jazz & Classic ce se desfășoară în România, Germania, Italia, Franța și Moldova. 

Grupul PROMS include muzicieni de top de jazz și clasic, din diferite țări, laureați a prestigioase festivaluri internaționale, care dau consistență, autenticitate și savoare fiecărui eveniment. Din țară, sau de pe întreg continentul european, artiștii evenimentului se bucură de recunoaștere în lumea muzicală. La turneu participă și laureați ai celor două concursuri din cadrul festivalului EUROPAfest: Bucharest International Jazz Competition și Jeunesses International Music Competition.

Definit ca eveniment - concert, PROMS - Jazz & Classic prezintă un concept muzical nou, un melanj între artiști de jazz și muzica clasică, ce reinterpretează într-o manieră rafinată, într-un fusion inedit, teme cunoscute din repertoriul internațional de jazz, pop, blues.

Conceptul PROMS este cunoscut în lume în principal datorită BBC PROMS, eveniment cu tradiție în Marea Britanie, realizat pentru prima dată la Londra în 10 august 1895. Ideea acestui eveniment a pornit de la dorința organizatorilor de a atrage un public cât mai larg către muzica clasică, prin prezentarea unor lucrări cunoscute într-o formă mai accesibilă, desprinsă de formalițăti, de tipul concert-promenadă. Ideea s-a bucurat de succes, astfel încât astăzi, cea mai cunoscuta manifestare a conceptului PROMS este o îmbinare între pop și muzica clasică, asa-numitul pop-simfonic, care atrage mii de fani din întreaga lume.

Hard Rock Cafe București
http://www.hardrock.com/bucharest



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top