Noutăți și comunicate

Ordinul Negru anunta noul album: Faustian Nights

27 martie 2018
Ordinul Negru anunta noul album: Faustian Nights
Black Metalistii timisoreni Ordinul Negru anunta primele detalii despre urmatorul album de studio, Faustian Nights, un material de 8 piese preconizat a fi lansat in aceasta vara in colaborare cu Loud Rage Music.

Publicam o prima impresie legata de artworkul pe care il concepem pentru noul album impreuna, ca de fiecare data, cu Alexandru Das. Titlul noului material va fi “Faustian Nights” si va fi centrat in jurul conceptului cartilor de tarot, a oracolelor din antichitate si insemnatatea lor, a lucrurilor magice si ascunse; totodata va contine trimiteri la diverse arhetipuri precum Faust, Nero, Sfantul Augustin din Hippo si ritualuri legate de cultul lui Dionysus, Hecate sau Misterele din Eleusis. Nu avem inca stabilita o data de lansare, dar planul este ca materialul sa fie finalizat pana la inceputul verii.

Precedentul album de studio Ordinul Negru intitulat Sorcery of Darkness a fost lansat la finele anului 2015 via Loud Rage Music si s-a bucurat de reactii entuziasmante din partea fanilor genului dar si a presei de specialitate atat din tara cat si din strainatate. Sorcery of Darkness este inca disponibil aici:

- CD: http://shop.loudragemusic.com/ordinul-negru-sorcery-of-darkness 
- digital: https://loudragemusic.bandcamp.com/album/ordinul-negru-sorcery-of-darkness 

Contacte:

Ordinul Negru
www.facebook.com/ordinulnegru 

Loud Rage Music
www.loudragemusic.com 
loudragemusic.bandcamp.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top