Noutăți și comunicate

Orasele in care se va desfasura turneul REZIDENT EX – LIVE ON TOUR

7 octombrie 2013
Orasele in care se va desfasura turneul REZIDENT EX – LIVE ON TOUR
Datorită inițiativei grupului Rezident Ex de a organiza un turneu național bazat pe cele mai multe solicitări venite din diverse localități, fanii muzicii rock din România au avut ocazia să-și aleagă singuri orașele în care vor cânta deja cunoscuții și îndrăgiții brigadieri: Tavi, Kempes, Mathias - Matei, Cristi și Vali.

Selecția nu a fost ușoară, atît din cauza solicitărilor numeroase venite într-o perioadă relativ scurtă, cât și din pricina dificultăților inerente de a găsi locații potrivite în orașele selectate și de a le "lega" într-o desfășurare cursivă și eficientă.

Acestea sunt:
- 24 octombrie 2013 - Târgu Mureș, Jazz & Blues Club
- 25 octombrie 2013 - Arad, Club Grand Boulevard
- 26 octombrie 2013 - Timișoara, Casa Tineretului
- 29 octombrie 2013 - Sibiu, Oldies Pub
- 30 octombrie 2013 - Craiova, Club Play
- 1 noiembrie 2013 - Iași, Underground Pub
- 2 noiembrie 2013 - Buzău, Club No Limit
- 7 noiembrie 2013 - București, The Silver Church
- 8 noiembrie 2013 - Constanța, Club Phoenix
- 9 noiembrie 2013 - Brașov, Club Rockstadt

Desigur că nu s-au putut acoperi toate solicitările fanilor. Pentru acestea promitem că vom reveni. Au fost cerei pline de farmec, de afecțiune și originalitate. Cum, în concepția REZIDENT EX nimic nu rămâne nerăsplătit, fanii care au trimis asemenea solicitări vor avea parte chiar în timpul acestui turneu de mari surprize, chiar dacă nu se va cânta în orașele lor.

În paralel va continua campanie de susținere a mișcării rock și de selecție a trupelor și soliștilor care vor cânta alături de REZIDENT EX în acest turneu. Îi rugăm pe cei interesați să consulte link - ul http://www.infomusic.ro/rezidentex/



Declarații:

Matthias LangeRevin de fiecare dată cu mare drag în țara dumneavoastră și mă bucur de fiecare întalnire cu acest public atât de muzical și plin de temperament. Am pregătit cu colegii mei câteva surprize pentru acest turneu și sunt convins că au să vă placă.

Christi Podratzky: Mă bucur mult pentru acest turneu și întâlnirea noastră cu fanii, care între timp sunt ca o familie pentru noi. Va fi un spectacol care-l recomand tuturor iubitorilor muzicii rock, vă îmbrățișez și vă așteptăm.

Ovidiu Ioncu Kempes: Fiecare concert, pentru mine și ceilalți Rezidenți este important și-l trăim la maxim de fiecare dată pînă la epuizare. Mă bucur mult să mă reîntâlnesc cu fanii rock din toate generațiile.

Tavi Iepan: În mod sigur vor fi concerte de mare intensitate cu piese deja consacrate și piese în primă audiție. Este o mare bucurie pentru noi să ne întâlnim cu publicul din țară și cu invitații speciali pe care-i vom avea. Nu ratați. Vă asigur, nu veți regreta.

Vali Potra, alias Vali Potter sau Contabilul Întunericului: Dragi consumatori rock, vă aștept la concertele noastre. Mă simt totuși obligat să anunț persoanele mai emotive că vor trai momente de mare "sensibilitate" și le recomand să consume pentru relaxare ceai de tei sau câteva "shoturi" sau amândouă, cu jumătate de oră înainte de concert, de rest ne ocupăm noi... hocus pocus rockus.

Sursa : Rezident Ex


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top