Noutăți și comunicate

Opera rock Jesus Christ Superstar cu Razvan Krivach, Dudu Isabel si Andy Ghost in roluri principale

24 august 2014
Opera rock Jesus Christ Superstar cu Razvan Krivach, Dudu Isabel si Andy Ghost in roluri principale
Cunoscutii muzicieni rock Razvan Krivach, Dudu Isabel de la Seven/Vespera si Andy Ghost de la Altar au urcat pe scena in rolurile principale, in cadrul variantei clujene a operei rock Jesus Christ Superstar. Prima reprezentatie in Romania a celebrului spectacol a avut loc la Casa de Cultură a Studentilor, in data de 20 august, in cadrul Zilelor Maghiare Clujene.

Jesus Christ Superstar este o opera rock din 1970, realizată de Andrew Lloyd Webber si Tim Rice, rolul principal la momentul respectiv fiind interpretat de Ian Gillan. Trei ani mai tarziu a aparut si filmul, in regia lui Norman Jewison.

Productia muzicala a fost controversata, mai multe grupuri religioase considerand-o blasfemie, iar in Africa de Sud si Rusia a fost chiar banata.

2-Opera_rock_Jesus_Christ_Supers_yPbdfYCbq.jpg

La Cluj, regizoarea Jancso Hajnal de la fundatia Jancso Noemi este cea care a avut ideea acestui spectacol. Razvan Krivach a avut rolul lui Isus, Dudu Isabel l-a interpretat pe Iuda, iar Andy Ghost pe Herod. Alaturi de acestia, au mai urcat pe scena Foris Ferencz Gabor (Pilat), Foris Ferenczi Johanna (Maria Magdalena) si Tiberiu Simu (Peter).

Opera rock a beneficiat si de contributia unui magician asistent si, la final, circa 1000 de clujeni au aplaudat reprezentatia in care solistii au dovedit calitati vocale de exceptie si o interpretare remarcabila.

Publicul este asteptat la un nou spectacol Jesus Christ Superstar, duminică, 24 august, la Casa de Cultura a Studentilor, incepand cu ora 17:00.

Mai multe detalii pot fi gasite pe pagina Facebook a evenimentului.



Evenimente recomandate

Top