Noutăți și comunicate

Oferta pentru concertul Apocalyptica se prelungeste

2 Aprilie 2012
Oferta pentru concertul Apocalyptica se prelungeste

Finlandezii de la APOCALYPTICA revin in Romania pentru a participa la Romanian Rock Meeting 2012 - Spring Edition. Evenimentul, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), va avea loc in data de 13 mai 2012 la Arenele Romane din Bucuresti.

Alaturi de finlandezii de la Apocalyptica alte doua formatii vor participa la eveniment: White Walls din Constanta si Changing Skins din Bucuresti.

Deoarece in ultimele zile cererea pentru biletele promotionale la Romanian Rock Meeting (concertul Apocalyptica) a fost foarte mare, organizatorii au decis sa prelungeasca perioada de achizitie a acestora si implicit sa ofere o sansa si celor care nu au reusit sa le achizitioneze pana la data de 31 martie 2012. Aceasta perioada va expira miercuri, 4 aprilie 2012, ora 22:00.
Apocalyptica la BucurestiPana la aceasta data biletele vor avea pretul special: 85 lei in picioare si 95 lei in tribuna. Dupa aceasta data valoarea biletelor va fi de 95 lei in picioare si 110 lei in tribuna, urmand ca in ziua concertului acestea sa poata fi achizitionate la pretul de 110 lei in picioare si 125 lei in tribuna.
Ultimele bilete VIP se pot achizitiona la pretul de 250 lei, fiecare bilet incluzand: acces tribuna, poster 70 x 100 cm, pass VIP laminat si sesiune meet & greet cu formatia Apocalyptica! Posterul si pass-ul se vor ridica de la intrare, in ziua concertului.


Bilete:
Biletele se pot achizitiona, din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online AICI urmatoarele preturi:

In picioare
85 lei - pret valabil pana la data de 4 aprilie.
95 lei - urmatoarele biletele achizitionate pana la data de 12 mai 2012
110 lei - pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 13 mai 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

Tribuna
95 lei - pret valabil pana la data de 4 aprilie.
110 lei - urmatoarele biletele achizitionate pana la data de 12 mai 2012
125 lei - pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 13 mai 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

VIP:
250 lei - doar 25 bilete! Acces tribuna, incluse poster 70 x 100 cm, pass VIP laminat, sesiune meet & greet cu formatia Apocalyptica!

Eveniment organizat cu sprijinul: Ursus, X-Lab Solutions, Stalinskaya.
Oferta pentru concertul Apocalyptica se prelungeste Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.