Noutăți și comunicate

OST FEST 2013: The Release of the Beasts

ANULAT !!!
7 iunie 2013
OST FEST 2013: The Release of the Beasts
Intre 7 si 9 iunie 2012, va avea loc OST FEST 2013: The Release of the Beasts, la Romexpo Bucuresti.

Dupa ce in 2012 prima editie din Bucuresti a OST FEST a depasit toate asteptarile fanilor romani dar si ale celor veniti din afara granitelor tarii, pentru 2013 organizatorii promit un festival asa cum nu a mai fost in Romania. OST FEST 2013: The Release of the Beasts se va desfasura in perioada 7-9 iunie si va fi gazduit tot de Romexpo Bucuresti.

Ca si in 2012, nici de la OST FEST 2013: The Release of the Beasts nu vor lipsi cele 2 scene unde vor incinge atmosfera trupe adorate de milioane de oameni din intreaga lume. Numele trupelor ce vor concerta in cele trei zile de festival vor fi anuntate in cel mai scurt timp.

Pentru editia 2013 a festivalului organizatorii vor pune la dispozitia fanilor o zona de campare in spatiul verde din interiorul Romexpo mult mai mare. Aceasta va fi dotata cu dusuri, toalete, zone de servit masa, baruri, spatii de distractie si spatii de servicii.

Daca in 2012 fiecare zi a festivalului a fost altfel si a abordat un alt gen de rock, pentru editia din 2013 organizatorii - Project Events si-au propus sa depaseasca orice imaginatie, pornind de la tematica festivalului - The Release of the Beasts si pana la formatiile care vor incanta fanii romani si straini deopotriva. Intrati pe http://www.ostfest.ro sau pe facebook.com/OSTFESTRO pentru ca in urmatoarele saptamani o parte din surprizele pregatite vor fi dezvaluite fanilor ce nu vor sa rateze OST FEST 2013: The Release of the Beasts.

Daca nu vrei sa pierzi editia din 2013 a OST FEST, de vineri 17 august se pun in vanzare abonamentele si voucherele de camping pentru cele trei zile de festival! Acestea se vor putea gasi in primele doua saptamani doar la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center. In aceasta perioada, la fiecare abonament cumparat ai un discount de 10% si in plus primesti gratuit si un tricou OST FEST 2012!

Preturile generale pentru editia 2013 sunt urmatoarele:
- 200 lei Bilet o zi (acces general pentru o zi) - se vor pune in vanzare in momentul anuntarii formatiilor
- 400 lei Abonament (valabil pt cele 3 zile de festival cu acces general)
- 30 lei Voucher camping (valabil in perioada 8-12 iunie)
- 420 lei Pachet Abonament + Voucher camping

Preturile generale pentru editia 2013 valabile doar in perioada 17-31 august 2012 la Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center sunt urmatoarele:
- 360 lei Abonament (valabil pt cele 3 zile de festival cu acces general)
- 30 lei Voucher camping (valabil in perioada 8-12 iunie)
- 380 lei Pachet Abonament + Voucher camping

Biletele, abonamentele precum si voucherele pentru camping vor putea fi achizitionate in perioada 17-31 august 2012 doar din magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter), iar incepand cu data de 1 septembrie 2012 vor putea fi achizitionate si din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si reteaua Eventim. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.RO, MYTICKET.RO sau EVENTIM.RO

Festivalul OST FEST 2013 va avea loc in perioada 7-9 Iunie 2013 la Romexpo Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cnzqQuBuoE4


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top