Noutăți și comunicate

O zi pana la concertul Cargo - Noaptea Vrajitoarelor: Sunet puternic, lumini, proiectii, vrajitori si motoare

29 octombrie 2014
O zi pana la concertul Cargo - Noaptea Vrajitoarelor: Sunet puternic, lumini, proiectii, vrajitori si motoare
A mai ramas o singura zi pana la concertul Noaptea Vrajitoarelor, pe trupa Cargo il va sustine pe 30 octombrie 2014 la Arenele Romane. Aflata de cateva zile la repetitii intense pentru ca show-ul sa fie unul memorabil, trupa si-a facut timp pentru a transmite un mesaj fanilor, dezvaluind si o parte din surprizele pregatite pentru seara de joi.

"Noaptea Vrajitoarelor" este un vis mai vechi al nostru de a trai adevarata experienta a unui concert Cargo, impreuna cu voi, adevaratii fani Cargo!

Sunet puternic, lumini, proiectii, vrajitori si motoare, insa mai presus de toate, adevarata vraja va fi unirea asurzitoare a glasurilor noastre, atunci cand barierele dintre noi se vor sfarama si pentru o seara de vis ne vom aduce aminte ca suntem toti un singur suflet!

Concertul va fi filmat si vor fi microfoane printre voi, asa ca pregatiti-va vocile ca avem mult de cantat! Asteptati-va la piese ca Destin, Ielele, Ochii Din Sertar, Clasa Mucitoare, Ziua Vrajitoarelor, Spiritus Sanctus, Tepes, Apocalipsa...

Suntem foarte emotionati, va iubim!" este mesajul transmis de trupa Cargo tuturor fanilor, pe care ii asteapta pe 30 octombrie 2014 la Arenele Romane.

Concertul Cargo - Noaptea Vrajitoarelor este prezentat de Metalhead si Timisoreana. In deschidere vor canta trupele bucurestene AURA si Shifting Sands.

Accesul in Arenele Romane se va permite incepand cu ora 18:30, iar concertele vor incepe la ora 19:00 si se vor incheia in jur de ora 23:30. Program complet, harta si detalii acces, aici.

Cumpara bilete la concertul Cargo - Noaptea Vrajitoarelor


Evenimente recomandate

Top