Noutăți și comunicate

O noua trupa confirmata la Romanian Rock Meeting

20 martie 2012
O noua trupa confirmata la Romanian Rock Meeting
Dupa cum stiti, duminica, 13 mai 2012, la Arenele Romane din Bucuresti va avea loc Romanian Rock Meeting 2012.

Dupa ce in urma cu cateva zile am anuntat prima formatie autohtona care va imparti scena cu Apocalyptica in cadrul evenimentului Romanian Rock Meeting, o alta formatie autohtona vine sa intregeasca lista trupelor participante la acest eveniment: WHITE WALLS.

"Faptul ca am fost invitati sa cantam din nou in cadrul evenimentului Romanian Rock Meeting ne face sa credem ca munca noastra de pana acum nu a fost in zadar. Ne bucuram pentru fiecare invitatie pe care o primim si chiar daca noi tratam fiecare concert foarte atent evenimentele la care participa si formatii straine sunt ceva aparte deoarece ne da posibilitatea sa ne prezentam muzica si sa ne evaluam in fata unui public foarte numeros.
Pentru acest eveniment vom pregati si cateva piese noi cu care speram sa-i uimim atat pe cei prezenti la eveniment dar si pe cei de la Apocalyptica" Alex Dascalu / chitara White Walls.

White Walls este o formatie de metal progresiv din Constanta, cu cea mai rapida ascensiune pe scena metal autohtona. A fost prima formatie de metal ce a reprezentat Romania la un concurs de talie internationala (GBOB), obtinand o clasare in primele cinci locuri si singura formatie care a reusit sa urce pe scena unui festival de renume: ProgPower din Olanda.

White Walls a participat la numeroare concerte in calitate de headliner, dar si in calitate de invitati ai unor formatii precum Blind Guardian, Pain Of Salvation, Altar si nu numai.

In aceasta perioada formatia se afla intr-un stadiu de pregatire intensa pentru urmatorul lor album de studio. Constantenii compun melodii noi pentru al doilea lor album, dupa aclamatul "Mad Man Circus".

Reamintim ca finlandezii de la APOCALYPTICA revin in Romania pentru a participa la Romanian Rock Meeting 2012 - Spring Edition. Evenimentul, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), va avea loc in data de 13 mai 2012 la Arenele Romane din Bucuresti.

Site-ul oficial al evenimentului: http://www.romanianrockmeeting.ro 
 
Bilete:
Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online AICI urmatoarele preturi:

In picioare
NU RATA! 85 lei - pentru primele 300 biletele (pret valabil pana la data de 31 martie 2012)
95 lei - urmatoarele biletele achizitionate pana la data de 12 mai 2012
110 lei - pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 13 mai 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

Tribuna
NU RATA! 95 lei - pentru primele 300 biletele (pret valabil pana la data de 31 martie 2012)
110 lei - urmatoarele biletele achizitionate pana la data de 12 mai 2012
125 lei - pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 13 mai 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

VIP:
250 lei - doar 25 bilete! Acces tribuna, incluse poster 70 x 100 cm, pass VIP laminat, sesiune meet & greet cu formatia Apocalyptica!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top