Noutăți și comunicate

O noua grila de programe la RockZone.ro din luna februarie

5 februarie 2016
O noua grila de programe la RockZone.ro din luna februarie
RockZone.ro lansează o noua grilă de programe începând cu 1 februarie 2016. Mai multe programe, mai multe informații, mai multe concursuri pe ritm de classic rock îi așteaptă pe cei care răspund afirmativ îndemnului postului de radio: JOIN THE ROCK SIDE!

Astfel, în afara emisiunilor de seară deja consacrate, grila Rockzone.ro se îmbogățește cu două noi programe de linie difuzate de luni pana vineri. De la 10 la 13, Marcel Platon (ex Radio România Tineret, City FM) realizează ROCKSTART, o emisiune dinamică, presărată cu informații din lumea rock internațională, cinema și actualitate. Intre orele 13 si 15, TROLEUL 90 oprește în stația RockZone și este ținut sub observație de Andy Stănescu (ex Sport Total FM, Radio România Actualități, PRO FM) si Alexandru Duțu (aka Barbosu') de la Kamikaze. Emisiunea pune sub lupă societatea românească, într-un stil savuros și plin de umor. Liviu Zamora realizează cel de-al treilea program de linie, ZAM-ORA DE ROCK, intre 15 si 18. Realizatorul propune trei ore de muzică rock din care nu lipsesc rubricile consacrate: "aniversații zilei, "albumul săptămânii", "povestea zilei".

Din aprilie 2015, atunci când l-am lansat, Rockzone.ro a crescut constant ca imagine și număr de ascultători. De aceea, din februarie lansăm o grilă de programe nouă care să răspundă aștepărilor ascultătorilor noștri. De asemenea, vom acorda mai multă atenție promovării trupelor rock românești și străine din noul val”, declară Bogdan Iatan, fondator și director de programe.



In fiecare seară, de luni pana joi, intre orele 20 si 22, RockZone.ro le oferă ascultătorilor emisiuni tematice. Luni seară intră în undă emisiunea 4 UȘI realizată de scriitoarea A.G.Billig. Realizatoarea abordează subiecte din zona culturală dar și a călătoriilor și dezvoltării personale, invitând în studio persoane publice care și-au transformat visele într-un mod de viață. Printre invitații emisiunii s-au numărat muzicieni - Gabi "Guriță" Nicolau, Cristi Pup, David Pistrui, artiști plastici - Mihai Zgondoiu, scriitori - Emilia Zăinel, Dan, Mircea Cipariu, Eugen Lenghel, bloggeri și jurnaliști - Eli Badică, Teo Ștefan, actori - Vlad Rădescu, Ioan Andrei Ionescu.

Marti, de la ora 20, Monica Apostol realizează ROCKVIEW - două ore de noutati muzicale, din sfera rock-ului și metalului actual, prezentate prin metoda comparativă. Fecare trupa are loc pentru una sau două piese de pe ultimul material discografic, plus o piesă veche, pentru ca ascultatorii ROCKZONE să surprinda cel mai scurt istoric muzical al formației aflată în colimatorul emisiunii. Miercuri, de la ora 20, Liviu Zamora revine în fața microfonului la emisiunea ROCK.ESCU. Două ore dedicate rock-ului românesc, cu invitați celebri sau cu potențial de a deveni. Printre aceștia s-au numărat Nicu Patoi, Artanu', Dan Byron, Theo & The Wristband, Micul Paris, George Baicea. Joi seara, Marcel Platon realizează RADIOTOPIA, o emisiune dedicată muzicii progresive.



(1) O_noua_grila_de_programe_la_Ro_OBk8o8GJ.jpg
RockZone.ro emite exclusiv online, 24 de ore din 24, mizează pe un playlist bogat, pe echipa alcătuită din profesioniști și emisiuni variate. De la prima oră a deimineții și până târziu în noapte, fiecare ascultător va găsi ceva pe gustul său.

RockZone.ro poate fi ascultat online, atât pe PC sau tabletă, pe asculta.fm si TuneIn Radio dar și pe smartphone, grație aplicațiilor dedicate.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top