Noutăți și comunicate

O noua formatie confirmata la Romanian Rock Meeting

16 aprilie 2015
O noua formatie confirmata la Romanian Rock Meeting
Dupa ce am confirmatformatiile Tiarra si Krepuskul pentru Romanian Rock Meeting Club Day, de pe data de 14 mai 2015 din Club Colectiv Bucuresti, a venit momentul sa confirmam inca o trupa romaneasca pentru eveniment.

Romanian Rock Meeting isi propune sa sustina grupurile autohtone tinere, aflate la inceput de drum, incurajandu-le sa apara live in fata unui public numeros, pentru a dobandi experienta necesara evolutiei. Astfel, celor de la Tiarra si Krepuskul li se alatura STILL VISION.

Still Vision a fost intemeiata in 2013 iar genul abordat este un amestec intre diverse genuri de metal (thrash, alternative, progressive) si elemente hardpolka, diablo swing sau deathwaltz. Din componenta fac parte Man - tobe, Luca - bas si backing vocals, Shary - chitara ritmica, Vladut - chitara si Jean - voce.

2-O_noua_formatie_confirmata_la__TgjtEmgN4f.jpg

Pe data de 15 mai, Romanian Rock Meeting continua la Arenele Romane cu prestatiile incendiare marca Blind Guardian, Orden Ogan si Dirty Shirt. Romanian Rock Meeting a optat pentru doua zile de eveniment ca urmare a cererilor mari primite din partea fanilor si a formatiilor interesante sa cante in cadrul spectacolului.

https://www.youtube.com/watch?v=bgABRQsifBg


Va reamintim ca inca va mai puteti procura bilete la pretul promotional de 87 de lei via Pay Pal sau direct de la sediul Promusic Events si Maximum Rock din Bucuresti, strada Traian Demetrescu numarul 9, sector 3. Restul biletelor disponibile in retelele de specialitate pot fi achizitionate la pretul de 95 de lei, pana pe data de 14 mai inclusiv.

La "Romanian Rock Meeting Club Day", din Colectiv, accesul se va face pe baza biletului la Romanian Rock Meeting. Acesta va fi preschimbat intr-o bratara pe care purtatorul este obligat sa o pastreze, deoarece doar pe baza acesteia se va face accesul pe data de 15 mai 2015, la Blind Guardian, Orden Ogan si Dirty Shirt. Pentru cei care nu doresc sa participe la prima zi a evenimentului, accesul in data de 15 mai se face direct pe baza de bilet de intrare.


ATENTIE! Cei care isi scot bratara si se prezinta la Arenele Romane doar cu biletul rupt, sau fara acesta NU vor putea intra la spectacol. Intrarea se face doar pe baza acestei bratari, sau dupa caz, pe baza biletului in forma lui intreaga.

Astfel, cei care si-au cumparat deja bilet la eveniment, se pot prezenta fara alte formalitati si pe data de 14 mai la "Club Day". Aceia care urmeaza sa isi cumpere, vor avea, la randul lor, acces gratuit la acest spectacol din Club Colectiv.

INFORMATII DESPRE BILETE:

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe http://www.eventim.ro), prin IaBilet.ro si prin sistemul PayPal sau direct de la sediul Maximum Rock Romania.

Bilet VIP - 200 lei / 45.5 euro (40 bucati, disponibile doar prin PayPal) - include:
- acces eveniment

- acces warm up party eveniment*
- acces meet & greet pentru toate formatiile din eveniment
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui eveniment se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest bilet VIP dvs puteti alege unul dintre acestea.

Pentru persoanele care doresc sa achizitioneze bilete VIP, organizatorii vin in intampinarea lor si le ofera posibilitatea de a le plati in doua rate astfel:
- prima rata de 100 lei prin sistem PayPal
- a doua rata, in valoare de 100 lei, in ziua concertului la ridicarea biletului VIP de la casa de bilete.

Bilete Normale:
- 69 lei (15.5 euro) pana la data de 31.08.2014 - Sold Out!
- 78 lei (18 euro) - Sold Out!
- 87 lei (20 euro) in perioada 27.02.2015 - 09.04.2015 Disponibile doar prin PayPal!

- 95 lei in perioada 10.04. - 14.05.2015 Disponibile in reteaua http://www.IaBilet.ro, si in toata reteaua Eventim http://www.eventim.ro !
- 110 lei in ziua evenimentului: 15.05.2015 Indisponibile momentan!

Biletele / abonamentele achizitionate prin paypal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.

Pentru a fi la curent cu ultimele informatii legate de acest festival, nu uitati sa ne dati un LIKE aici: https://www.facebook.com/RomanianRockMeeting



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top