Noutăți și comunicate

O noua editie 'Maximum Rock Festival'

11 aprilie 2014
O noua editie 'Maximum Rock Festival'
Dupa o prima editie reusita care a adus pe aceeasi scena formatii importante ale scenei metal internationale si locale, "Maximum Rock Festival", care a avut loc pe 25 si 26 octombrie 2013, are planuri marete pentru 2014!
https://www.youtube.com/watch?v=LXZfdP8rziA

"Maximum Rock Festival" este cel mai mare eveniment metal al toamnei in Romania si singurul festival indoors de anvergura din tara. Cu un line-up de exceptie format din My Dying Bride, Samael, The 69 Eyes, Leaves' Eyes si Atrocity, White Walls, Dirty Shirt, Goodbye to Gravity, God - The Barbarian Horde, Psycho Symphony, Abigail si Vespera, editia de anul trecut a pus piatra de temelie a unui show care intentioneaza sa aduca in continuare in fata publicului autohton nume la fel de "grele".

Fest-ul nu a constat doar in prestatiile formatiilor ci si in diverse happening-uri si spectacole inedite, cum ar fi conceptul "Drum Stage", sau expozitia de biciclete unicat de tip chopper. Mai mult, nu au lipsit standurile de merchandise bogate! Astfel, "Maximum Rock Festival" nu este o simpla insiruire de concerte ci o experienta completa care dezvaluie participantilor cele mai frumoase aspecte ale culturii metal.

Pentru editia din 2014, care va avea loc pe 24 si 25 octombrie 2014, desfasurandu-se pe parcursul a doua zile pline de muzica exceptionala si intamplari care vor ramane intiparite in mintea fanilor, organizatorii au pregatit si mai multe distractii si un line-up incitant.

De alta, prima formatie va fi anuntata luni, 14 aprilie 2014! Intre timp, pentru a face in asa fel ca timpul sa treaca mai repede si pentru a ne improspata memoria, va invitam sa vizionati un teaser al fest-ului, compus din cele mai memorabile clipe de la eveniment. Pentru cei care nu au luat parte la "Maximum Rock Festival", videoclipul le va deschide cu siguranta apetitul pentru editia din 2014!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top