Noutăți și comunicate

O noua categorie de bilete la concertul Amon Amarth s-a epuizat

18 februarie 2014
O noua categorie de bilete la concertul Amon Amarth s-a epuizat
Dupa ce fanii Amon Amarth si-au aratat devotamentul fata de formatie procurandu-si in numar mare bilete Vip la concert si epuizand aceasta categorie, ne bucuram sa anuntam ca interesul pentru show-ul uneia dintre cele mai iubite formatii suedeze de metal este la cote maxime.

O noua categorie de bilete la concert este Sold Out. Este vorba despre biletele disponibile prin card, la pretul promotional de 78 de lei.

Cei care doresc sa isi achizitioneze in continuare bilete prin card, trebuie sa stie ca acestea mai sunt disponibile la pretul de 87 de lei. Biletele pot fi procurate si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe http://www.eventim.ro).

Pe cei care sunt din Bucuresti sau au drum pe la sediul Maximum Rock de pe strada Traian Demetrescu 9 (Nerva Traian/ Timpuri Noi), sector 3, ii invitam sa-si procure biletele direct de la "sursa". Daca alegeti sa va cumparati bilete direct de la sediu, primiti cadou doua Cd-uri surpriza.

Important! Pentru acest concert biletele sunt limitate la un numar de 1000 de bucati.

Preturile biletelor:
- 110 lei bilete Vip - Sold Out, Biletul Vip contine: meet & greet, afisul concertului, pass laminat Vip
- 78 lei - Sold Out
- 87 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 31 martie 2014 (ramane valabila si plata prin card)
- 95 lei in perioada 01-28 aprilie 2014(plata prin card)
- 110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 29 aprilie 2014. Acestea se achizitioneaza Doar la intrarea in locatia evenimentului.

O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea Aici.

Formatia a lansat anul trecut albumul "Deceiver of the Gods", apreciat drept unul dintre cele mai bune discuri ale suedezilor.


Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro , http://www.promusicprod.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top