Noutăți și comunicate

O luna pana la concertul The Straits la Sala Palatului

31 octombrie 2013
O luna pana la concertul The Straits la Sala Palatului
A mai rămas doar o lună de zile până la cel mai așteptat eveniment de classic rock al sfârșitului de an. The Straits vor urca pe scena Sălii Palatului pe 1 decembrie 2013 și vor oferi un spectacolul extraordinar, o mostră a atmosferei concertelor susținute de Dire Straits din urmă cu peste 20 de ani, precum și o lecție de istorie.

Alan Clark și Chris White, membrii originali Dire Straits, vor fermeca audiența cu armonia pieselor celebrei formații britanice și, împreună cu colegii lor de trupă, vor dărui românilor, cu ocazia Zilei Naționale,  o experiență muzicală desăvârșită.

Sala Palatului va vibra pe ritmul unor cântece care au scris istorie în muzică precum: "Sultans of Swing", "Brothers in Arms", "Money for nothing", "Tunnel of love" sau "Romeo and Juliet". Timp de două ore, publicul va fi transpus într-o realitate magică, țesută din superbele acorduri ale hiturilor Dire Straits.

Dire Straits este unul dintre cele mai importante grupuri muzicale din toate timpurile, ale cărui contribuții la evoluția muzicii sunt incontestabile. Cu nenumărate premii acumulate în întreaga carieră, susținând concerte pe tot globul în fața a sute de mii de oameni, Dire Straits și-a încetat activitatea în 1996. Însă, în urmă cu câțiva ani, motivați de posibilitatea de a oferi o mână de ajutor în strângerea de fonduri pentru un eveniment caritabil, Alan Clark și Chris White s-au reunit la prestigioasa Albert Hall din Londra și au oferit o prestație formidabilă bucurându-se de reacții entuziaste. Din acest moment, au decis să ducă mai departe moștenirea Dire Straits și să o prezinte și celor care nu au avut șansa să asculte live piesele favoriților lor. The Straits călătoresc pe tot mapamondul și răspândesc spiritul Dire Straits, menținându-l astfel tânăr și vivace.

2-O_luna_pana_la_concertul_The_S_xx1fbsbz.jpeg

The Straits vin pentru prima dată în București pe 1 decembrie la Sala Palatului într-un concert extraordinar ce nu trebuie ratat sub nicio formă. Evenimentul este prezentat de Phoenix Entertainment.

Biletele rămase disponibile se găsesc la prețurile de 345, 240, 155, 105 și 65, în funcție de categorie, prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la casa de bilete a Sălii Palatului și online, pe http://www.eventim.ro

Sursa : Phoenix Entertainment
http://www.phoenixentertainment.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top