Noutăți și comunicate

O categorie de bilete pentru showul A Vision of Elvis este sold out

25 aprilie 2012
O categorie de bilete pentru showul A Vision of Elvis este sold out
A Vision of Elvis, unul din cele bine cotate showuri tribut din lume va ajunge in premiera in Romania pe 11 mai, iar publicul il asteapta cu nerabdare: biletele de categoria I sunt deja sold out. In prezent mai sunt in vanzare bilete VIP (80 lei) si bilete de categoria II (40 lei).



A Vision Of Elvis este un spectacol electrizant, pus in scena de Rob Kingsley, un entertainer innascut, pasionat din copilarie de cariera si showurile inegalabilui Elvis Presley. Dupa ani in care a studiat prestatiile live ale regelui, Rob a dobandit statutul de cel mai apreciat artisti tribut Elvis, atat in randul fanilor regelui cat si printre ceilalti artisti de profil. Rob Kingsley considera ca posibilitatea de a-si omagia idolul prin fiecare concert tribut este un privilegiu.



In anul 2007 Rob Kingsley a dobandit locul 1 la Best UK Vegas Elvis, una din cele mai ample competitii destinate artistilor tribut Elvis, iar in 2008 si-a adjudecat titlul de Campion European in cadrul Largest Official Elvis Competition. El este cotat ca un showman desarsit, ce farmeca publicul la fiecare reprezentatie, reusind sa reaprinda flacara pasiunii si sa recreeze atmosfera magica a unui show al regelui.



http://youtu.be/ew2Wk4QHwdU









http://www.avisionofelvis.com/video.html



Biletele sunt disponibile in toata rețeaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Național al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.ro. http://www.blt.ro, http://www.bilet.ro, http://www.bilete.ro, http://www.myticket.ro



Mai sunt disponibile urmatoarele categorii:



Categoria VIP - 80 Ron (intalnire & poza cu artistul, afis & CD cu autograf)

Categoria II - 40 Ron - loc la mese in sala



Rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe, pentru fiecare cumparator de bilet.



Evenimentul este recomandat de http://www.121.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top