Noutăți și comunicate

Numele si coperta noului album discografic Therion

6 Septembrie 2012
Therion va sarbatori in acest an 25 de ani de activitate prin lansarea unui nou material discografic. Acesta se numeste "Les Fleurs du Mal" si va iesi pe piata in data de 28 septembrie 2012. Cu aceasta ocazie suedezii vor sustine un turneu european ce va trece prin tari precum: Olanda, Franta, Spania, Elvetia, Italia, Polonia, Germania, Cehia, Ungaria, Romania, Grecia si Ucraina.

1-Numele_si_coperta_noului_album_cPDNhPMl2.jpgLansarea in Romania a acestui nou album va avea loc cu ocazia unui concert special ce se va desfasura in data de 19 octombrie 2012 la Arenele Romane din Bucuresti, intr-un cort special amenajat si incalzit prin instalatii de climatizare de mare putere. Evenimentul este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), iar in deschidere sunt invitate formatiile Antalgia si Elyose.

Pentru a veni in sprijinul fanilor care inca nu au reusit sa-si achizitioneze bilete la pretul promotional de 85 lei, organizatorul a decis sa suplimenteze aceste bilete cu inca 100 de bucati. Acestea se pot achizitiona pana cel tarziu in data de 8 septembrie dupa care biletele vor avea valoarea de 95 lei, iar in ziua concertului 110 lei.

Pagina oficiala a evenimentului: http://www.promusicprod.ro/therion
Pagina Facebook a evenimentului se poate accesa AICI.

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe http://www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
- 78 lei - primele 100 + 50 bilete OFERTA, Sold Out!
- 85 lei - urmatoarele bilete pana la data de 08 septembrie 2012
- 95 lei - in perioada 9 septembrie - 18 octombrie 2012
- 110 lei - in ziua concertului (19 octombrie 2012). Se achizitioneaza NUMAI de la intrare.
- 200 lei VIP - DOAR 25 de buc. (sesiune de autografe + afis concert color + pass laminat VIP - acestea se ridica in ziua concertului de la intrare!)


Eveniment organizat de: Promusic Events si Revista Maximum Rock
Sustinut de: Zile si nopti, Metalhead.ro, Metalfan.ro, Roskstage.ro, Let's Rock.ro, Iconcert.ro, Spard Team.
Power by: Ursus

Numele si coperta noului album discografic Therion Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.