Noutăți și comunicate

Noutati despre concertul Mircea Vintila si Brambura de la Hard Rock Cafe

7 noiembrie 2016
Noutati despre concertul Mircea Vintila si Brambura de la Hard Rock Cafe
Pe 18 noiembrie 2016, de la ora 22:30, vestitorul toamnei bucurestene, Mircea Vintila, acompaniat de trupa Brambura, canta la Hard Rock Cafe, intr-un concert devenit traditional si asteptat cu mare interes de iubitorii muzicii adevarate. Interesul publicului este unul crescut, categoria de bilete VIP epuizandu-se rapid.

Ritmurile toamnei, nostalgia verii, iubiri mai noi sau mai vechi, oameni ai timpului lor vor prinde glas prin intermediul lui Mircea Vintila. „Miruna”, „Popa Nan”, „Hanul lui Manuc”, „Adio, deci pe curand”, „Peste rabdari”, „Musette” sunt numai cateva dintre motivele care va vor face sa zambiti, sa cantati, sa fiti melancolici si sa visati la timpurile cand toate erau la locul lor. Un concert pe care niciun iubitor de muzica buna si versuri cu talc nu are voie sa-l rateze.

Pentru acest eveniment mai sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete, in numar limitat:

Categoria 1 - 60 lei loc la mese in fata scenei

Categoria 2 - 40 lei loc la mese in sala

Biletele sunt disponibile in oficiile Postei Romane, magazinele Germanos si magazinele Inmedio, semnalizate cu sigla bilete.ro, libraria Mihai Eminescu si online, pe http://www.bilete.ro si http://www.iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/site/event/25977/).

Organizator: Kompas Events http://www.kompasevents.ro /// http://www.facebook.com/kompasevents

Videoclipuri:

Mircea Vintila – Musette
https://www.youtube.com/watch?v=j1KvrfEQ4Xs

Mircea Vintila – Noros cecer
https://www.youtube.com/watch?v=R3fgzvdKtkk


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top