Noutăți și comunicate

Noul album Evergrey - Hymns For The Broken - cel mai bun album al lunii

12 septembrie 2014
Noul album Evergrey - Hymns For The Broken - cel mai bun album al lunii
Vineri, 26 septembrie 2014, formatia suedeza Evergrey, care va canta la editia de anul acesta a Maximum Rock Festival, cel mai mare fest indoors din Romania si evenimentul metal must-see al toamnei, lanseaza noul album, "Hymns For The Broken".

Materialul a fost inregistrat in mai multe studiouri si mixat la Hansen Studios, in Danemarca, impreuna cu Jacob Hansen, cunoscut pentru colaborarile sale cu Volbeat, Amaranthe, Doro etc.

Discul a fost deja primit cu entuziasm de presa de specialitate care a avut ocazia sa il asculte. "Hymns For The Broken" a primit laudele unor publicatii de renume, cum ar fi celebrul ziar britanic "The Guardian", care a spus despre album ca este "pur si simplu glorios".

"Pe langa faptul ca sunt foarte curajosi, suedezii sunt maestri ai imnurilor epice, care iti sfasie inima si sunt in stare sa iasa din natura uneori caraghioasa a cliseelor metal, in favoarea unei intensitati intunecate si a inteligentei lirice", a scris celebrul critic muzical Dom Lawson, cunoscut si pentru colaborarile sale cu prestigioasa revista Metal Hammer.

Mai mult, "Hymns For The Broken" a fost numit "cel mai bun album al lunii" in cadrul TT Rockshow. Fanii formatiei s-au grabit sa comenteze pe Facebook ca sunt convinsi ca discul va deveni chiar materialul anului, pe partea de metal!

Urmareste noul videoclip al trupei, "King of Errors"
http://youtu.be/Pmmh69G-pt0

Evergrey va concerta in calitate de headliner pe data de 24 octombrie 2014, la Bucuresti, Turbohalle, in cadrul Maximum Rock Festival!

Astfel, in momentul de fata, programul pe zile al festivalului este urmatorul:
- 24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, Krepuskul, I'm The Trip, Neutron
- 25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Noctiferia, Code Red, Open Mind



Maximum Rock Festival 2014, cel mai mare festival indoors de metal din Romania si evenimentul "must-see" al toamnei la Bucuresti, se afla la ce-a de-a doua editie si ne bucuram sa spunem ca promite sa devina unul dintre cele mai importante spectacole de gen din tara.
Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:
Bilete normal - valabile pentru 1zi (85 lei)

Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro - 1300 bucati)

In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 100 lei iar abonamentul 135 lei
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 120 lei iar abonamentul 165 lei

Abonament special (115 lei / 26 euro - primele 50 bucati) - include:
- acces 2 zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Cumpara abonamente la festival in rate!!!
Pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa participe la Maximum Rock Festival organizatorii au pus in vanzare abonamente care pot fi platite in doua rate astfel:
- prima rata de 65 lei se va achita prin PayPal
- a doua rata de 50 lei se va achita direct la intrare (casa de bilete), in momentul in care se va ridica abonamentul de festival.

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.
Afla mai multe despre regulamentul biletelor Aici.
Biletele se pot achizitiona si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe http://www.eventim.ro)





Un eveniment oferit de Ciuc Premium si Domeniile Samburesti



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top