Noutăți și comunicate

Noua componenta a trupei PhenomenOn

11 decembrie 2014
Noua componenta a trupei PhenomenOn
Trupa PhenomenOn intampina Noul An 2015 intr-o noua formula, care reuneste muzicieni uniti de acelasi stil muzical.

In 2015 trupa va lansa un nou album, la care se lucreaza deja in studio. Andrei Balasa (chitara) si Dragos Popa (bas) au fost cei care impreuna cu inginerul de sunet Petre Osman au reorganizat trupa. Au cautat pentru trupa un suflu nou, astfel incat revenirea pe scena muzicala sa fie in forta.

Despre noua formula a trupei PhenomenOn, Andrei Balasa spune: Ne-am bucurat ca am avut multi vocali buni inscrisi la auditii si am cautat sa avem in trupa un vocal care are multe de spus atat prin voce cat si prezenta sa pe scena si pentru aceasta noi am considerat ca Andu este cel mai potrivit, iar cu ajutorul unei "inimi" cum este Flavius consider ca vom avea multe spus. Ii cunosteam pe fiecare in parte de mai mult timp, dar acum a fost momentul in care ne-am regasit. Cu ajutorul trupei Phoenix l-am regasit pe Flavius un muzician foarte matur, in ciuda varstei pe care o are si cu ajutorul lui Coiotul, vocalul trupei Trooper pe Andu, vocalul care are multe de "spus" pe scena rock din Romania si nu numai.

Andu (Andrei) Vasii, noul vocal, a absolvit Liceul de Arta "Dimitrie Cuclin" din Galati, in prezent fiind student in Bucuresti. De-a lungul timpului acesta a avut aparitii pe scena rock, turneu prin tara impreuna cu Trooper, castigand chiar Trofeul Teo Peter la sectiunea rock a festivalului Mamaia in 2011, impreuna cu trupa din care facea parte la acea ora. S-a remarcat si ca textier al unor piese. Chiar daca a fost asemanat cu vocalul din Skid Row datorita vocii sale, Andu a renuntat la activitatea sa muzicala. Auditiile pentru vocal pe care le-a organizat trupa PhenomenOn l-au reactivat si si-a dat seama ca nu poate sa renunte asa usor la rock si la ceea ce ii place cel mai mult sa faca: sa cante.

Tobosarul PhenomenOn este Flavius Hosu, numit si tobosarul "fenomen" datorita activitatii lui bogate si timpurii. Inca de la varsta de 1 an si pana in prezent a fost un veritabil autodidact. De la varsta 4 ani si-a inceput activitatea artistica, timp in care a avut numeroase spectacole si numeroase aparitii tv atat in tara cat si in strainatate. A obtinut foarte multe premii, printre care si trofeul obtinut la Chisinau in 2008, unde a fost declarat "copilul anului". In 2013 a castigat o editie a concursului "Next Star", ajungand in finala acestuia. Din 2014 este tobosarul trupei Phoenix.

PhenomenOn au un excelent background muzical, avand la activ sute de concerte sustinute in Romania si in strainatate, nenumarate premii la concursurile de gen, doua albume de studio si mai multe videoclipuri. Un moment de referinta in istoria trupei este castigarea finalei pe Romania a prestigiosului concurs mondial The Global Battle of The Bands, ajungand astfel in finala mondiala de la Londra, unde ocupa un excelent loc 7 intr-un clasament de 42 de trupe.

In luna iunie a anului 2012, au cantat in deschiderea primului concert sustinut in Romania al trupei Linkin Park.
Concerte sustinute in afara tarii: Suedia, Grecia, Belgia, Bulgaria, Serbia, Republica Moldova, Croatia.

PhenomenOn - http://www.phenomenon.ro  
http://www.facebook.com/phenomenonband    

Componenta:

Andu Vasii - vocal
Flavius Hosu - tobe
Dragos Popa - bass
Andrei Balasa - chitara
Mix si Master - Petre Osman



Evenimente recomandate

Top