Noutăți și comunicate

'Nori de gand', primul clip de pe albumul 'Cartography' de la Implant Pentru Refuz

12 mai 2015
'Nori de gand', primul clip de pe albumul 'Cartography' de la Implant Pentru Refuz
Implant Pentru Refuz au lansat "Nori de gand", primul clip de pe albumul "Cartography", creat cu ajutorul filmarilor realizate pe tot parcursul turneului de lansare al albumului, turneu produs si organizat de Dark Side Booking Academy.

https://www.youtube.com/watch?v=iwjWajLXCuA

"Videoclipul este un jurnal compact care cartografiaza toate experientele, trairile si starile sufletesti prin care am trecut in aceasta perioada. Am strabatut mii de kilometri, am vizitat zeci de orase, am cunoscut cei mai frumosi oameni si am sustinut multe concerte. Ne-am bucurat de fiecare experienta in parte, atat noi cat si familiile si prietenii care ne sustin si ne sunt aaturi de fiecare data. Toata povestea acestui turneu este concentrata intr-un videoclip dinamic prin care am incercat sa surprindem esenta, energia si vibratia unui concert live Implant Pentru Refuz.
Desi consideram ca ne-am atins scopul, experienta completa a unui concert Implant Pentru Refuz nu poate fi redata in totalitate prin imagini si trebuie traita live, in fata scenei! Va asteptam la urmatoarele concerte!"



Dupa succesul de care s-a bucurat turneul "Cartography", pe Implant Pentru Refuz ii puteti vedea la festivalurile mari din aceasta vara, in deschiderea trupei Korn (3 august, Arenele Romane, Bucuresti) si in toamna se pregatesc impreuna cu Dark Side Booking Academy sa demareze un turneu national de sarbatorire a 20 de ani de activitate in 20 de orase!





Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top