Noutăți și comunicate

Noi detalii trupe la Alternative Summer Day

28 iunie 2011
Noi detalii trupe la Alternative Summer Day
S-a confirmat o noua trupa ce va fi prezenta la Alternative Summer Day, eveniment ce va avea loc pe 13 august la Arenele Romane: Parazitii.

Parazitii este cea de-a patra trupa care si-a confirmat prezenta la Alternative Summer Day, prima editie dedicata rockului alternativ. Trupei Parazitii i se alatura White Walls, Implant Pentru Refuz si Luna Amara care vor canta in deschiderea trupei american de hardcore, Deftones.
 
"Este o ocazie rară să deschizi un concert al unei trupe rock de talie mondială și așteptam cu curiozitate să vedem cum o sa fim primiți de românii care încă ascultă o muzică decentă în țara asta. Restul e vorba goală. Ne "auzim" la concert" au declarat cei de la Parazitii.

Biletele au fost puse în vânzare pe 28 martie, iar prețul va fi următorul:
- 90 de lei pana pe data de 31 iulie
- 110 lei in perioada 1-12 august
- 130 lei in ziua concertului - 13 august

Infiintata in 1944, de Cheloo (Catalin Stefan Ion), caruia i s-au alaturat Ombladon (Bogdan Pastaca) si Freaka (Petre Urda) trupa Parazitii a devenit una dintre cele mai apreciate trupe de hip-hop gratie mesajelor sociale si politice extrem de puternice.
Trupa a avut numeroase concerte in tara si in strainatate: in anul 2000 la festivalul Summer Hits din Chisinau, in 2004, Parazitii au cantat in deschiderea concertului lui Grandmaster Flash, de la Wuppertal Rap-Attack Festival. Trupa a concertat tari precum Germania, Austria si Olanda. Muzica celor de la Parazitii a facut parte si din coloanele sonore ale filmelor "Nordrand" (Austria), "Visul lui Liviu", "Milionari de weekend" si "Marfa si banii".

Biletele pot fi achizitionate prin retelele Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe http://www.eventim.ro), Myticket (Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu si online pe http://www.myticket.ro) si BILETOO (Reteaua Librariilor Adevarul, Flanco, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Palatul Copiilor, Magazinul Unirea, Magazinul Victoria, Metrou Unirii 1 si online pe http://www.biletoo.ro)

Evenimentul este produs de ALTERNATIVE MUSIC EXPERIENCE o colaborare dintre  King Size Production si Bring The Noise.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top