Noutăți și comunicate

Noi detalii TUBORG GREEN FEST powered by Rock the City 2012

4 aprilie 2012
Noi detalii TUBORG GREEN FEST powered by Rock the City 2012
Tuborg Green Fest powered by Rock The City 2012 se anunță cel mai interesant festival rock al anului din România. În zilele de 29, 30 iunie și 1 iulie 2012, la Romexpo, Parcarea B, veți putea vedea multe formații în premieră în România, multe nume mari pe scena rock internațională, dar și o serie de formații românești.

Conceptul Tuborg Green Fest, implementat în ultimii ani și în România, a dat naștere unora dintre cele mai puternice spectacole internaționale. Până în prezent, Tuborg Green Fest a făcut înconjurul Europei, oferind iubitorilor de muzică concertele unor trupe de prestigiu mondial precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Guano Apes, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake. În anii trecuți, Tuborg Green Fest a organizat în România unele dintre cele mai ample concerte rock, aducând publicului român nume mari ca Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Anathema sau Megadeth.

"Muzica de calitate este una dintre principalele valori ale berii Tuborg, iar consumatorii din toată lumea asociază brandul Tuborg cu cele mai bune reprezentații de muzică live. Cu toții așteptăm cu nerăbdare a patra ediție a Tuborg Green Fest, pentru că am pregătit numeroase surprize în stilul Tuborg. Seria de concerte va fi în topul celor mai captivante evenimente muzicale ale anului, mai ales că au confirmat prezența alte trei trupe cu notorietate: Evanescence, Soulfly și Heaven shall Burn", a declarat Doron Zilberstein, Vice-Președinte de Marketing, URBB.

Cele mai recente confirmări

Pe lângă formațiile deja anunțate, Guns N'Roses, Machine Head, Saxon, The Cult, Ugly Kid Joe, Godsmack, Black Label Society, Pentagram, Sweet Savage și Within Temptation, confirmăm oficial prezența la festival a celebrului grup american EVANESCENCE, dar și a celor de la SOULFLY și HEAVEN SHALL BURN.

Concert Evanescence la Tuborg Green Fest powered by rock the city
EVANESCENCE
este un nume important în ultimul deceniu pe scena rock internațională. Încă de la albumul de debut, "Fallen", formația americană a dovedit că are un cuvânt de spus, iar primul lor produs s-a vândut în peste 17 milioane de exemplare, fiind placat cu 57 de albume de platină și 6 albume de aur. "Fallen" a oferit trupei două trofee Grammy, dar și alte șapte nominalizări. Anii 2000 au fost prolifici pentru Evanescence, perioadă în care au fost editate doar trei produse (două de studio și unul live), vândute în peste 24 de milioane de exemplare. Ultimul album a apărut în toamna anului trecut cu numele "Evanescence", intrat în Billboard pe locul 1 secțiunile Rock Albums, Digital Albums, Alternative Albums și the Hard Rock Albums.

 
Concert Soulfly la Tuborg Green Fest powered by rock the city
SOULFLY este deja un nume cunoscut pe scena metalică mai ales pentru că el este condus perfect de către Max Cavalera, fostul lider al faimosului grup brazilian Sepultura. Soulfly are până în prezent în palmares opt albume de studio, ultimul apărând pe 13 martie 2012 sub numele "Enslaved". Considerat unul dintre cele mai dinamice grupuri live, Soulfly va avea un cuvânt greu de spus la Tuborg Green Fest powered by Rock the City, ocazie cu care cei patru muzicieni vor prezenta, în premieră în România, în variantă live acest album așteptat chiar și de fanii Sepultura.

 
Concert Heaven Shall Burn la Tuborg Green Fest powered by rock the city
HEAVEN SHALL BURN este un grup german care activează din 1996, timp în care a editat 6 albume de studio, dar și un DVD interesant numit Bildersturm. Axat pe sonoritățiile moderne, Heaven Shall Burn are puternice influențe americane, dar și o excelentă atitudine live probată printre altele la diverse festivaluri de renume precum Wacken Open Air ori Summer Breeze. Show-ul de la București va fi o altă premieră în România și o bună ocazie de a vedea la lucru un grup despre care noua generație de rockeri are cuvinte de laudă.

 

Romanian Rock Day

29 iunie 2012 va fi o zi rezervată formațiilor românești, ocazie cu care veți vedea la lucru atât trupe în plină afirmare, cât și formații de calibru.

Așa cum deja știți, acest festival a promovat de fiecare dată și formațiile românești și în 2012 vom face același lucru. Deocamdată nu vă putem dezvălui numele lor, dar, în viitorul apropiat, vă vom da toate informațiile despre Romanian Rock Day în exclusivitate pe site-ul festivalului, Tuborg, Eventim.ro și a partenerilor noștri media.

Desfășurător Tuborg Green Fest powered by Rock The City

Prezența formațiilor pe zile a fost stabilită, iar ordinea este următoarea:

Vineri - 29 iunie 2012 - Romanian Rock Day
Sâmbătă - 30 iunie 2012 
PENTAGRAM
- SAXON
- SOULFLY
- BLACK LABEL SOCIETY
- GODSMACK
- MACHINE HEAD
Duminică - 1 iulie 2012
SWEET SAVAGE
- UGLY KID JOE
- WITHIN TEMPTATION
- THE CULT
- EVANESCENCE
- GUNS N'ROSES


Bilete:

În urma cererii publicului de a avea și bilete pe cele trei zile, organizatorii au decis să le facă pe plac și, mai mult, va exista și o perioadă promo de achiziționare a biletelor.

Prețuri promoționale - Discounted Early Bird - până în 15 mai 2012, inclusiv:

- Ziua 1 Normal Circle - 53.25 lei
- Ziua 1 Golden Circle - 74.55 lei
- Ziua 2 Normal Circle - 127.80 lei
- Ziua 2 Golden Circle - 181.05 lei
- Ziua 3 Normal Circle - 149.10 lei
- Ziua 3 Golden Circle - 223.65 lei

După data de 15 mai 2012, prețurile vor deveni:

- Ziua 1 Normal Circle - 70 lei
- Ziua 1 Golden Circle - 90 lei
- Ziua 2 Normal Circle - 140 lei
- Ziua 2 Golden Circle - 190 lei
- Ziua 3 Normal Circle - 160 lei
- Ziua 3 Golden Circle - 230 lei


Abonamentele Normal Circle și Golden Circle vor rămâne la prețul actual, de 180, respectiv 270 lei!

Biletele VIP sunt disponibile numai sub formă de ABONAMENT, la prețul de 450 lei.

Biletele sunt în vânzare, în exclusivitate, prin Eventim și se pot cumpăra din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și online pe http://www.eventim.ro

Eventim recomandă achiziționarea biletelor numai din locurile autorizate Eventim și prin organizatorul Festivalului, East European Events și Marcel Avram în colaborare cu D&D East Entertainment.

 
Acces public

Accesul publicului se va face în ziua de vineri, 29 iunie, la ora 13.00, sâmbătă, 30 iunie, și duminică, 1 iulie, accesul publicului va fi la ora 12.00, iar orele de începere a concertelor va fi următoarele, vineri, 29 iunie, la ora 15.00, sâmbătă, 30 iunie și duminică 1 iulie, orele 13.00.

Sursa : D&D East Entertainment
http://www.dd-east.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top