Noutăți și comunicate

Noi detalii Dark Bombastic Evening 4, 17-18 august 2012

5 ianuarie 2012
Noi detalii Dark Bombastic Evening 4, 17-18 august 2012
Dark Bombastic Evening 4, 17-18 august 2012. O platformă... o exprimare... un concept... o năzuință sinceră a sufletelor frumoase, pregătite pentru un nou / prim "ritual" în cetatea Alba-Iulia în spațiile RYMA, departe de lume, de agitație, de cotidian, între și printre prieteni.

2-NoidetaliiDarkBombasticEve_96548.jpgA venit timpul să anunțăm detaliile concrete și, probabil, asteptate despre DBE 4.
Astfel, începând cu data de 10 ianuarie 2012, în fiecare marți și vineri din următoarele săptamani vor fi dezvăluite, pe rand, numele trupelor ce vor onora invitația DonisArt. Vor fi prezenți peste 70 de muzicieni din 10 țări europene, aflați sub contractul a 13 case de discuri mai mult mai puțin nișate, promotori ai diversității muzicale, de la Metal, Post-Rock, Country, Ambient sau Nefolk până la Experimental Drone, Psychedelic, Space Rock sau Post-Industrial. Vor fi multe exprimări în premieră pentru România, vor fi recitaluri pregătite și adaptate special pentru DBE 4... dar, poate cel mai important aspect, oamenii din spatele acestor portative vin cu inima deschisă pentru a cunoaște prieteni ce îmbrățișează normalitatea, simplitatea și Spiritul Underground... fără condiționări, restricții sau artificii comerciale... fără opening band, headliner, organizator, presă, fan... doar respect, bun simț și voie bună!

Ne reîntâlnim marți...


http://www.youtube.com/watch?v=cZcQOZGd-Js

 

Sursa : DonisArt
http://www.darkbombasticevening.com



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top