Noutăți și comunicate

Noi detalii Bucovina Rock Castle 2013

15 iulie 2013
Noi detalii Bucovina Rock Castle 2013
Intre 22 și 25 august 2013 va avea loc cea de-a treia ediție a festivalului Bucovina Rock Castle. Locația festivalului rămâne neschimbată, și anume în interiorul legendarei Cetăți de Scaun a Sucevei.

Vineri, 22 august 2013, în șanțul de apărării al Cetății de Scaun a Moldovei din Suceava, va cânta in locul trupei KREMA KAWA din Belgia, trupa PARTIZAN.

Celebra trupă bucureșteană, nu are nevoie de nici o prezentare, dar voi încerca una succintă, pentru că numărul iubitorilor de rock din Suceava trebuie să sporească necontenit.

Neconformiștii artiști de la PARTIZAN au în palmares două albume ("Am cu ce" - 2002 și  "București" - 20023), un disc single ("Păpușea masculină") și trei videoclipuri, dintre care unul interzis de televiziuni, dar vizionabil pe NET ("Dușmănia"), toate realizate în 2002 (celelalte două, difuzate de televiziuni, fiind "Fata mea" și "Banii).
        
Trebuie menționat faptul că piesa "Fata mea" a fost unul dintre hiturile anului 2002 în România. 
        
Trupa KREMA KAWA s-a retras din cauza unor neintelegeri in cadrul staff-ului lor, neavand nici o legatura cu organizatorii BUCOVINA ROCK CASTLE.         
Mai multe detalii legate de evolutia festivalului Bucovina Rock Castle, pot fi gasite pe site-ul oficial http://www.bucovinarockcastle.ro
http://www.dragusanul.ro
https://www.facebook.com/events/398472566932926 https://www.facebook.com/Bucovinarockcastlefestival


Evenimente recomandate

Top