Noutăți și comunicate

Noi date live anuntate de Metalhead pentru concursul “The Road To Kavarna Rock”

12 mai 2014
Noi date live anuntate de Metalhead pentru concursul “The Road To Kavarna Rock”
Dupa discutiile cu artistii participanti si avand in vedere ca foarte multe trupe sunt din Provincie, METALHEAD si Asociatia Culturala BestMusic a hotarat sa mute datele live pentru concursul "The Road To Kavarna Rock" in zile mult mai optime pentru toata lumea.

Asa ca, show-urile se vor muta integral sambata in Club fabrica (si nu in Colectiv cum erau anuntate oficial, intrucat aveau zilele de sambata ocupate) dupa cum urmeaza:
- Sambata 24 mai 2014, prima semifinala
- Sambata 31 mai 2014, a doua semifinala
- Sambata 14 iunie 2014, a treia semifinala

Momentan, pe pagina de Facebook a evenimentului, puteti vota cele 25 de trupe din cele 33 inscrise, trupe ce vor intra sub ochii juriului iar 12 vor fi alese sa cante live in semifinalele de pe 24 si 31 mai din fabrica. Votarea se prelungeste pana pe 18 mai inclusiv. Intrarea la toate aceste showuri este libera. La intrare, cei prezenti pot dona orice suma doresc pentru trupele care vor merge la Kavarna.

Votati aici -> http://www.facebook.com/events/519784291461157/
Lista trupelor inscrise:
Tiarra, InBound, Focuri, OpenMind, Kerosen, Moebius, Velosonics, Aeon Blank, Empty Dreams, Loungerie II, Paradigm, Era Decay, Les Ex, Ten Times Treason, Fallen, Colaps, Nuvijan, Drowned in sins, Bronx, Days Of Confusion, B.E.A.R., Between Colors, AURA, C.O.D., Rock Incorporation, Hatemode, CRIMENA, Sounds In The Attic, Chaos Cult, BREATHELAST, Masked Toys, UpToEleven, RoadkillSoda


Concursul se va desfasura in cinci etape, dupa cum urmeaza:

- ETAPA I - 23 aprilie - 9 mai 2014 - Trupele se inscriu trimitand un e-mail la contact @ metalhead.ro cu subiectul "The Road To Kavarna Rock"
- ETAPA II - 9 mai 2014 - 16 mai 2014 Pe pagina de Facebook a Evenimentului, fanii voteaza trupele inscrise iar primele 25 de trupe vor fi supuse votului juriului*. Din cele 25 de formatii, juriul alege 12 trupe care se califica in semifinalele live.
- ETAPA III - prima semfinala live - 24 mai 2014 Club fabrica - Primele 6 trupe din cele 12 vor canta live iar publicul alaturi de juriu va alege 3 nume care merg in marea finala
- ETAPA IV - a doua semifinala live - 31 mai 2014 Club fabrica - Inca 6 trupe din cele 12 vor canta live iar publicul alaturi de juriu va alege 3 nume care merg in marea finala
- ETAPA V - 14 iunie Club fabrica - Cele 6 trupe calificate canta live, iar 2 dintre ele, alese de public si de juriu, vor merge la Kavarna Rock !

Intrarea la cele 3 concerte live este libera. Castigatorii vor fi anuntati in 3 zile de la marea finala.

Alte informatii utile:

Votul publicului va reprezenta 50% din nota finala acordata in cadrul concursurilor live. Modalitatea de vot a publicului este foarte simpla: fiecare din cei prezenti la concertele live va primi la intrare o bratara unica iar dupa concert, la plecare, acestia pot sa-si depuna bratara intr-unul din cele 6 boluri de la intrare, votand astfel una din trupele prezente pe scena.

Trupa situata pe locul 3 va fi considerata trupa de "backup" si va inlocui in line-up-ul Kavarna Rock oricare din primele 2 trupe in caz ca apar probleme neprevazute cu trupele castigatoare pana pe 27 iunie 2014.

* Juriul este compus din:

- Rafael - solist vocal IRIS
- Titus Constantinescu - Bestial Records
- Traian Popescu - Romanian Thrash Metal Club
- Mihai Coro Caraveteanu - Axa Valaha
- Alex Revenco - Jurnalul National
- Razvan Manta - IaBilet
- Ionut Buha - Bestmusic.ro
- Stefan Zaharescu - METALHEAD.ro
- Emil Ionescu - METALHEAD.ro

Multa Bafta !

Un eveniment organizat de Asociatia Culturala BestMusic si promovat de METALHEAD cu sprijinul Ciuc Premium


Evenimente recomandate

Top