Noutăți și comunicate

Noctiferia vor canta la Maximum Rock Festival 2014

8 August 2014
Noctiferia vor canta la Maximum Rock Festival 2014

Metalul extrem mai castiga niste reprezentanti la Maximum Rock Festival 2014! Este vorba despre formatia slovena NOCTIFERIA.

Adepta a unui melanj intre industrial, black si death, trupa a fost intemeiata in 1996 si este considerata piatra de temelie a metalului dur in Slovenia.

Formatia este originara din Ljubljana si a lansat pana acum 7 albume, intre care cel mai recent este "Death Culture", aparut in 2010.  

Pentru 2014, formatia pregateste un disc nou-nout, care urmeaza, insa pana atunci, fanii se pot delecta cu CD-ul editie limitata "Gaga People", care contine 5 dintre piesele ce vor aparea pe viitorul material.

Desi provine dintr-o tara mica, Noctiferia a vizitat toata Europa prin intermediul turneelor alaturi de nume importante ca Malevolent Creation, Cannibal Corpse, Marduk, Immolation si In Flames.


Noctiferia vor canta la Maximumrock

Noctiferia va urca pe scena Maximum Rock Festival pe data de 25 octombrie 2014, in aceeasi seara cu Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking si Emergency Gate.

Componenta:

Gianni Poposki- voce/percutie
Igor Nardin- chitara
Uros Lipovec- bas
Mathias Gergeta- tobe/percutie
Roman Files- chitara
Damjan Tomoski - clape/programming

Discografie:

Gods Of Pocka (1996)
Eternal Blasphemy (1997)
Baptism At Savica Fall (1998)
Inhuman (2000)
Per Aspera (2002)
Slovenska Morbida (2006)
Death Culture (2010)



In perioada urmatoare, vom confirma noi formatii romanesti. In acest moment, programul festivalului pe zile este urmatorul:

24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, I'm The Trip etc
25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Noctiferia, Code Red, Open Mind etc

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:

Bilete normal - valabile pentru 1zi (85 lei)
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro - 1300 bucati)
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 100 lei iar abonamentul 135 lei
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 120 lei iar abonamentul 165 lei
Abonament special (115 lei / 26 euro - primele 50 bucati) - include:

- acces 2 zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Cumpara abonamente la festival in rate!!!
Pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa participe la Maximum Rock Festival organizatorii au pus in vanzare abonamente care pot fi platite in doua rate astfel:
- prima rata de 65 lei se va achita prin PayPal
- a doua rata de 50 lei se va achita direct la intrare (casa de bilete), in momentul in care se va ridica abonamentul de festival.

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.
Afla mai multe despre regulamentul biletelor AICI.
Biletele se pot achizitiona si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe http://www.eventim.ro)

Pentru a fi la curent cu ultimele informatii legate de acest festival, nu uitati sa ne dati un LIKE aici:  https://www.facebook.com/pages/Maximum-Rock-Festival/132903160204572

Un eveniment oferit de Ciuc Premium si Domeniile Samburesti!


Noctiferia vor canta la Maximum Rock Festival 2014 Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.