Noutăți și comunicate

Nightstalker confirmati la SoundArt Festival

16 ianuarie 2017
Nightstalker confirmati la SoundArt Festival
Eclecticii heavy rock de la Nightstalker si-au confirmat prezenta la SOUNDART FESTIVAL si vor cobori in iarba gradinii de vara a clubului Quantic pentru a ne oferi o doza intensa din sound-ul toropitor ce a definit muzica lor in cei peste 25 de ani de activitate live asidua.

https://www.youtube.com/watch?v=NdNQcChKMmM

Rock'n'Roll acid ponderat cu mult groove, linii de bass hipnotizante si secvente melodice capabile sa invinga limitele cunoasterii perceptibile sunt cateva dintre ingredientele care, dimpreuna cu vocea electrizanta a liderului Argy Galiatsatos, au adus recunoastere internationala grupului infiintat la Atena.

(2) NightstalkerconfirmatilaSoundArt..._NegCjsee.jpg
Co-headlineri alaturi de ucrainenii de la Stoned Jesus, grecii de la Nightstalker vor contribui la exercitiul intercultural propus de festivalul SOUNDART cu piese clasice, dar si de pe noul lor album "As Above, So Below", al saptelea din discografie, lansat in octombrie 2016.

https://www.youtube.com/watch?v=1i3skjj_eAA

Locul de desfasurare a concertului este unul cum nici nu se putea mai potrivit pentru un show Stoner autentic - gradina de vara a clubului Quantic oferind cu generozitate un refugiu verde in plin Bucuresti.

Soundart Festival are loc in perioada 4-7 mai 2017 si este un eveniment inovativ in spectrul cultural autohton, reunind sub egida sa un ciclu de activitati interculturale outdoor - concerte live, simpozioane, lansari de carte, workshop-uri si vernisaje - scopul nodal al proiectului fiind crearea unor punti de transfer intre diferitele forme ale expresiei artistice. Biletele pot fi achitionate aici.

Trupe confirmate pana acum: Exivious (Olanda), Stoned Jesus (Ucraina), White Walls (România) și Lowbau (Austria).

Bilete gasiti pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet: Agentiile Perfect Tour, Magazinele IQBox si pe cele 1800 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara. Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Pagina de FB a evenimentului: https://www.facebook.com/events/703321186503070/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top