Noutăți și comunicate

Negative Core Project revine in Club Private Hell

16 martie 2013
Negative Core Project revine in Club Private Hell
Sambata 16 martie, cu incepere de la orele 20:00, in club Private Hell va avea loc concertul celor de la Negative Core Project. In deschiderea carora vor evolua cei de la Apa Sambetii.

Negative Core Project a evoluat de-a lungul anilor de la old school thrash/death la un sound mai nou, un death metal cu diferite influente moderne. Schimbarea se concretizeaza in 2010 cand trupa schimba tonalitatea si totul devine mult mai agresiv. Pe data de 10 noiembrie 2012 au lansat primul lor album, intitulat "Spread The Disease".

Detalii trupa:

Facebook https://www.facebook.com/NegativeCoreProjectRO?ref=ts&fref=ts
Myspace https://www.myspace.com/negativecoreband


Apa Sambetii

Din initiativa lui Mihai Dinca (chitara), Ioana Ambrosi (chitara), Ioana Pohontu (voce), Mihnea (tobe) si Lara (bass), in octombrie 2008, formatia porneste sub numele de "Smoke and Ash". In faza incipienta genul spre care se orienteaza este doom-death metal. O luna mai tarziu, in noiembrie 2008, chitaristul Adrian Constantin se alatura trupei.

Pe principiul "ce se face, se si desface", in martie 2009, cele 3 fete parasesc trupa iar Adi se va ocupa de chitara secunda. Cristian Stegeran devine vocalist iar luna aprilie il va adduce sip e Radu Udroiu in locul vacant de basist. Trupa isi mentine stilul muzical insa sub titulatura noua - "Unmade".

In urma unor probleme, tobarul este nevoit sa plece, perioada in care Mihai Dinca il inlocuieste temporar cu Dragos Horodnic la chitara, pana in momentul in care se integreaza Mihai "Misu" Petrosel la tobe in octombrie 2009 si Mihai Dinca isi reia locul la chitara.

Stilul se schimba radical mergand pana pe directia blackened death metal si totodata numele trupei se schimba iar la data de 24 aprilie 2010, devenind Apa Sambetii.

Simbolismul trupei este complex. Inspirat de la numele raului infernal ce e varsa in Iad, ale carui radacini pornesc din cele ale Pomului Vietii. Este o apa pura, ce inconjoara Pamantul de 7 sau 9 ori iar apoi in punctual in care atinge Iadul, se transforma in Rau de Foc. Se spune ca sufletele celor decedati urmeaza cursul Apei Sambetii, care ii calauzeste spre Viata de Apoi.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top