Noutăți și comunicate

Negative CORE Project a lansat un nou videoclip - 'inArticulate'

31 mai 2016
Negative CORE Project a lansat un nou videoclip - 'inArticulate'
Trupa Negative CORE Project a sustinut lansarea unui nou clip, duminica trecuta in Club Fabrica din Bucuresti, alaturi de O.N. x RAGE (hip-hop).



Evenimentul a avut loc cu sprijinul Dark SIDE Booking Academy si Club fabrica.

"In primul rand, multumim mult celor care au fost alaturi de noi la lansare; duminica in familie nu a fost niciodata atat de distractiva! Big up! Multumiri de asemenea lui Gabi Georgescu - clubului fabrica -, lui Catalin Davidescu si lui Alin Voica - Dark SIDE Booking Academy - pentru tot ajutorul logistic si recomandarea lui Alex - MC O.N. aka omunegru aka omnecunoscut si tuturor celor implicati. Concertul a sunat excelent, la mixer fiind Hertzu, unul din putinii sunetisti care stiu sa scoata zeama dintr-o trupa de metale.

Am cantat intr-o formula ciudata in sensul ca Mihai Dinca, chitaristul nostru este destul de bolnav si are dureri foarte mari de spate, lucru care l-a impiedicat sa urce pe scena alaturi de noi. Alaturi de FLip a mai cantat si al saselea membru al echipei, Mihai Petrosel - cel de-al doilea tobosar al trupei.

Am avut si un moment fain cu omunegru alaturi de care am cantat o reinterpretare in limba romana a piesei Never Enough, care se gaseste pe primul nostru album.

Clipul a fost filmat in luna martie de catre Catalin CATANA aka FAUST, un tanar MC cu talent si in spatele camerei, si bineinteles cu participarea lui Razvan IONITA care a fost foarte atent la detalii. In echipa cu care am lucrat, i-am mai avut alaturi de noi pe Andrei OPREA, care ne-a ajutat sa caram si sa aranjam echipament si pe care il puteti vedea si in clip, si pe Radu BUHA, acelasi om pe care l-am chinuit cu masca de gaze si in clipul pentru "Save The Fucking Puppies". Multumim Andrei si Radu pentru eforturi!

Mesajul piesei este destul de evident si de brutal iar prin felul in care am filmat majoritatea materialului, am incercat sa implicam cat mai mult spectatorul in actiune.

Nu uitati sa lasati un comentariu pe youtube si pe cat posibil sa vizionati materialul la volum foarte ridicat si la rezolutie maxima!!"

Reamintim ca Negative CORE Project urmeaza sa deschida concertele Thy Art is Murder si Fallujah din Cluj si Bucuresti, in perioada 6-7 Iulie.

http://www.youtube.com/watch?v=kYQITMOfUIQ

Puteti asculta noul album al trupei NCP pe platforma bandcamp aici: https://negativecoreproject.bandcamp.com/album/silence-is-betrayal


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top