Noutăți și comunicate

Nazareth aduc al 23-lea album din cariera la Bucuresti, la Hard Rock Cafe

22 august 2014
Nazareth aduc al 23-lea album din cariera la Bucuresti, la Hard Rock Cafe
Vineri, 22 august 2014, cu o cariera de 45 de ani in spate si 22 de albume, rockerii de la Nazareth se intorc in lumina reflectoarelor cu un nou album, Rock 'n' Roll Telephone.

Acesta va fi lansat anul acesta prin Union Square Music si este al 23-lea album al trupei, dupa Big Dogz din 2011. Va contine 11 piese heavy dar si balade cu tente de blues. Editia Deluxe Digipack va avea si un al doilea disc cu doua piese de studio bonus si cinci piese live. Pentru impatimiti, va fi disponibila si o varianta pe vinyl. Sa speram ca pana pe 22 august cand britanicii vor concerta la Hard Rock Cafe din Bucuresti, albumul va fi gata si il vom putea procura chiar de la concert !

Legedara trupa britanica de hard rock, va canta "Love Hurts" din nou pe scena din Hard Rock Cafe! Dupa concertul sold out de acum doi ani, scotienii revin cu un selist compus din piesele care i-au facut celebri dar si cu cateva piese noi de pe noul lor album.

Daca ti-ai dori nu ai putea sa inventezi istoria acestei trupe! In varful carierei sale, Nazareth au vandut milioane de albume si zeci de milioane de bilete, niste adevarati pionieri ai rockului deveniti legende. Ca majoritatea numelor mari din muzica, Nazareth are origini umile, incepand sa cante prin cluburile scotiene la sfarsitul anilor 60 si reusind ca in doar cativa ani sa scoata un album care pana si in zilele noastre reprezinta o referinta clara pentru orice ascultator de rock: Hair of The dog, probabil cel mai cunoscut album al trupei, album ce a inspirat trupe precum Guns N Roses.

Pete Agnew a declarat "Exact inainte ca Guns N Roses sa se destrame, am avut sapte concerte in California si ei au venit la absolut toate. Nazareth sau Aerosmith au fost pentru ei exact ceea ce au reprezentat Beatles si Rolling Stones pentru noi. Mai mult, Axl Rose ne-a invitat sa cantam Love Hurts la nunta sa".

Biletele pentru concertul Nazareth de la Bucuresti costa 60 de lei cu loc in picioare in fata scenei si 90 de lei cu loc la masa (numar limitat de bilete - fumatori sau nefumatori) si pot fi procurate dupa cum urmeaza:

- Online de pe http://www.iabilet.ro si http://www.metalhead.ro/bilete/ (bilete electronice)
- In format fizic de la Hard Rock Café si din reteaua IaBilet: magazinele UMAN si SENIA si de la agentiile Perfect Tour din toata tara (locatiile si adresele le gasiti online pe http://www.iabilet.ro)

De asemenea, au fost puse in vanzare si 30 de bilete MEET & GREET care includ loc la masa si intalnire cu artistii si poster cadou pentru autograf, la pretul de 250 de lei!

Biletele cu loc in picioare pot fi procurate si de pe http://www.eventim.ro, http://www.myticket.ro si http://www.bilete.ro dar si din toate punctele fizice clasice (Diverta, Mag. Vodafone, Orange, Humanitas, Germanos, Posta Romana etc..)

In ziua concertului, biletele vor costa 70 de lei fara loc respectiv 100 de lei cu loc la masa, in limita locurilor disponibile.

Vino pe 22 august sa asculti pe langa celebra "Love Hurts" piese precum "Dream On", "Hair Of The Dog", "Holly Roller", "Sunshine" sau "Miss Misery" alaturi de trupa care a scris istoria rockului international !

Un eveniment BestMusic, promovat de METALHEAD si recomandat de ROCK FM si Sunete

Parteneri: Rock Fm, Sunete, METALHEAD.ro, BestMusic.ro, eva.ro, Cinemagia, ziare.com, 220.ro, Trilulilu, Zonga, Ziarul Ring, InDoor Media, bucuresteni.ro, PORT.ro, Mixtopia,      InOras, Urban.ro, Infomusic, iConcert, Maximum Rock, Let's Rock, MusicNights, Traieste Muzica si Times New Roman


Evenimente recomandate

Top