Noutăți și comunicate

My Way - un single si videoclip nou Cuantune

21 august 2014
My Way - un single si videoclip nou Cuantune
Totul incepe cu o idee, o dorinta de a depasi, de a rescrie, de a face mai mult si mai bine. Entuziasmul unui lucru ce abia incepe, anticipand toate posibilitatile pe care abia acum le observi.

In acest final de vara Cuantune te provoaca cu un nou videoclip. Crampee de imagini familiare si beat-uri care te pun in miscare. Fotografii suprapuse peste armonii si note albastre. Ia-ti avant si fa-o dupa capul tau, regulile sunt doar o sugestie. Do it your way, cum a spus si Frankie.

http://youtu.be/WIFf4W24PyU



Pe Cuantune ii puteti vedea live duminica, 24 august 2014, incepand cu ora 14:45, in cadrul festivalului Green Sounds, ce va avea loc in parcul Herastrau @Roaba de cultura. Mai multe informatii despre eveniment gasiti aici: https://www.facebook.com/events/433476896790197/



Proiectul Cuantune a luat nastere prin mintile creative a doua personalitati total diferite. Aceste diferente au fost de fapt elementele necesare apropierii celor doi, care si-au pus mai apoi amprenta distinctiva in compozitiile lor muzicale. Cruxfader si Elizabeth sunt cei doi compozitori din spatele Cuantune, avandu-i alaturi in show-urile live pe Andreas Aron (bas/contrabas), Cristi Dumitrascu (chitara) sau Alexandru Coty (pian/keyboards).

Videoclipul piesei "My way", dar si cele mai noi informatii cu privire la activitatea trupei, concerte si alte aparitii ale membrilor Cuantune, sunt disponibile la urmatoarele adrese oficiale:

http://www.cuantune.com/
http://www.facebook.com/cuantune/
http://www.youtube.com/cuantune/
http://www.reverbnation.com/cuantune/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top