Noutăți și comunicate

Muscel cLoverFest Editia I 27 - 29 august 2010

27 - 29 August 2010
Muscel cLoverFest Editia I 27 - 29 august 2010

Muscel cLoverFest Editia I 27 - 29 august 2010

Satul Muscel gazduieste primul festival de coveruri rock. cLoverFest este un festival de coveruri dedicat iubitorilor de muzica buna, cantata live pe un varf de deal, la sfarsitul verii, dupa ce se strange "cloverul" - trifoiul, cum se zice pe la Muscel. Led Zeppelin, AC/DC, Metallica, Iron Maiden... cum (ra)suna piesele lor pe dealurile Muscelului?

Experienta Editiei Zero de anul trecut ne-a incredintat ca sigur suna bine! cLoverFest promoveaza atat trupele-tribut, cat si experimentele muzicale, inovatia in materie de coveruri rock. Pentru noi un cover nu este doar o imitatie a piesei originale, ci o provocare pentru muzicieni, o incercare de a transpune inventivitatea in acorduri celebre. Am invitat trupele sa cante din alte trupe. Sa-si arate maiestria reinterpretand piese celebre in varianta proprie. cLoverFest se desfasoara in decorul subcarpatic al Muscelului, la o altitudine de aprox. 800 m. Asta pentru ca muzica rock se impaca bine cu urcusul pe un drum pietros, cu muntele si focurile de tabara in acorduri de chitara.

M
uscelul (comuna Moroieni, jud. Dambovita) este situat la aproximativ 130 de km de Capitala pe drumul Bucuresti-Targoviste-Pucioasa-Moroieni-Sinaia. Din Moroieni pana in poiana festivalului accesul se face doar urcand pe un drum forestier de 3 km. Daca vii cu automobilul personal sau cu microbuzul, cobori la Moroieni iar restul drumului il parcurgi pe jos, cu rucsacul si cortul in spinare. Cu un 4x4 urcusul va fi o placere! Pe scena Editiei UNU' a cLoverFest-ului vor urca pe parcursul celor trei zile (intre 27 si 29 august 2010) trupe rock, blues, punk, trash&groove care au acceptat sa cante piesele altor trupe in varianta proprie.

La cLoverFest si-au confirmat prezenta pana acum Nightlosers, Trooper, Cyfer, Domination, C.O.D., 9.7 Richter, IDOL, Incipient, Dutevino, Recycle Bin, Up To Eleven, Progeria, Chromdioxid, Stillborn, Glissando, alaturi de trupa The Spiteful (Portugalia).

In ziua de sambata, printre probe de sunet, vor urca pe scena si alte trupe tinere sau infiintate ad-hoc pentru sectiunea de open mike a festivalului. Accesul publicului la festival se va face vineri, 27 august 2010, incepand cu orele 15:00, pe baza biletelor cumparate la intrare. Pretul unui bilet este de 40 lei pentru toate cele 3 zile de festival, 25 lei pentru o singura zi.

Elevii beneficiaza de reducere, acces gratuit pentru copiii sub 14 ani. Instalarea corturilor in zona de camping amenajata in poiana festivalului este gratuita, pe baza biletului de intrare. Verificati site-ul oficial www.cloverfest.com pentru update-uri.

Muscel cLoverFest
este organizat de Fundatia Sargetia, urmarind promovarea Muscelului si a ecoturismului in aceasta zona, cu respect pentru locul si oamenii care ne gazduiesc pe parcursul celor trei zile de festival. Pentru detalii suplimentare si materiale de presa: Stela Nadoleanu, PR Tel: 0721.533.991 stela.nadoleanu@gmail.com www.cloverfest.com
Muscel cLoverFest Editia I 27 - 29 august 2010 Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.