Noutăți și comunicate

Motorhead revin in Romania pentru OST Fest 2012

17 noiembrie 2011
1-MotorheadrevininRomaniapen_34178.jpg
La mai puțin de două săptămâni de la anunțarea trupei Dimmu Borgir (care va cânta în prima zi a festivalului OST Fest), organizatorii anunță prima trupă confirmată pentru a treia zi a festivalului, 17 iunie 2012: MOTÖRHEAD!

Motörhead este o legendă în viață ce se menține în topuri de mai bine de treizeci și șase de ani. De la constituirea trupei în 1975 de catre Lemmy Kilmister, celebra trupă britanică a reușit să vândă peste 50 de milioane de copii ale albumelor, la nivel mondial. Concertul Motörhead din România face parte din turneul de promovare al ultimului lor album, The Wörld Is Yours.

După lansarea albumelor Overkill, Bomber, Ace of Spades și No Sleep 'Til Hammersmith, Motörhead devine cea mai populară și apreciată trupă rock din Marea Britanie și nu numai.

Talentul le-a fost apreciat și recunoscut de-a lungul anilor prin numeroase premii: în 1980 trupa câștigă Discul de Argint pentru albumul Bomber, în 1991 primesc o nominalizare la premiile Grammy pentru albumul 1916, iar în 2001 primesc Discul de Aur pentru piesa The Game. Sunt puțini români care nu au ascultat și fredonat hituri precum Ace of Spades, Killed By Death sau Born To Raise Hell.

Deși nu sunt la prima vizită în România, membrii Motörhead se reîntorc cu plăcere și așteaptă cu mare nerăbdare reîntâlnirea cu fanii români, care i-au primit cu mult entuziasm.


Întrucât fiecare zi a festivalului va fi unică și specială, organizatorii anunță și prețurile atât pentru cea de-a treia zi de festival - 17 iunie 2012, cât și cele pentru abonamentele valabile pentru toate cele 3 zile:

Pentru a treia zi de festival: (17 iunie 2012) prețurile sunt următoarele:

500 lei - Tribuna VIP (include catering)
350 lei - Fire Circle
265 lei - Tribună
120 lei - Golden Circle
90 lei - Gazon

Prețul abonamentelor valabile pentru toate cele 3 zile de festival sunt:

800 lei - Tribuna VIP (include catering)
525 lei - Fire Circle
400 lei - Tribună
200 lei - Golden Circle
150 lei - Gazon


Mai multe detalii despre festivalul OST Fest, precum și despre trupele ce vor cânta în toate cele trei zile de festival, puteti găsi accesând http://www.ostfest.ro

Pentru toți cei ce își doresc să-i asculte live pe cei de la Motörhead, Dimmu Borgir și nu numai, biletele la OST Fest pentru a treia zi de festival, cât și abonamentele valabile pentru toate cele trei zile sunt disponibile din data de 17 noiembrie 2011 și pot fi cumpărate din următoarele locații: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald's), librăriile Adevărul și Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Național al Copiilor sau stația de metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro sau MYTICKET.RO.


Festivalul OST Fest va avea loc în perioada 15-17 iunie 2012 la Zone Arena din București și este un eveniment organizat de Project Events în colaborare cu Cavalleria Events! Eveniment prezentat de ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top