Noutăți și comunicate

Motoraliul Anual National din Romania la Fagaras

5 - 7 iulie 2013
Motoraliul Anual National din Romania la Fagaras
In perioada 5-7 iulie 2013, sa va desfasura evenimentului M.A.N-Romania = Motoraliul Anual National din Romania in localitatea Fagaras, Complex Fantanita Craiesei, detalii AICI

- In acest sens, toti motociclistii romani(si nu numai), sunt invitati sa ia startul la prima editie a Motoraliului Anual National din Romania, vineri 05 Iulie 2013, ora 10:00, din toate orasele mari din tara, unde vor fi organizate puncte de start (in apropierea evenimentului acestea vor fi anuntate din timp, cu persoane, date de contact etc).
Cei care nu pot participa la start si vor veni pe parcurs, ii asteptam la locatie unde ii vom primi asa cum se cuvine.

- In cadrul festivalului veti putea admira, testa si cumpara motocicletele si echipamentele expuse si veti avea asistenta pentru solutii de finantare in vederea achizitionarii motocicletei dorite.
- Veti putea merge pe diferite trasee turistice care va vor fi indicate de catre organizatori, TransFagarasan, Castelul Brukenthal, Cetatea Sighisoarei, Centrul Vechi Sibiu si altele.

- Iubitorii muzicii Rock vor fi incantati sa ii revada si sa ii asculte pe Andy Ghost & Altar (tribut Metallica), The R.O.C.K (formatia tribut AC/DC), Sanctuar, precum si The Silver Shine & The HepCats (Ungaria), adevarati maestri, veterani ai muzicii rock.

- Ciuc-ul ne va fi aproape iar in cadrul locatiei vor fi disponibile zone de drink&food la preturi rezonabile.
- Pasionatii pescuitului au la dispozitie 5 ha de luciu de apa pentru pescuit sportiv la tariful de 40lei/zi in sistemul catch&release(in cazul in care doriti sa pastrati capturile aceasta se platesc separat).

PARCAREA :
- Motocicletele vor fi parcate in spatiul special amenajat, parcare cu paza asigurata pentru a preveni furturile si actele de vandalism si nu in campus printre corturi!(foarte important acest aspect).

CAZAREA :
- In cadrul locatiei avem disponibile un nr de 44 de locuri de cazare la casute si camere de motel - Rezervari la: 0720 339 922 - Radu.
Pretul pt camerele din incinta locatiei este de 100 lei/zi.
Pentru cei care vor veni cu corturile camparea va fi libera pe cele circa 3 ha de liziera de padure disponibile.
De asemenea, in cadrul locatiei este interzisa aprinderea de focuri de tabara sau pentru gratare.
Rugam participantii sa acorde o atentie deosebita curateniei, pentru pastrarea acesteia avand la dispozitie pe toata intinderea locatiei cosuri de gunoi special amenajate.
- Capacitatea de cazare se suplimenteaza la pensiunile si hotelurile din apropierea locatiei, pentru acestea vom reveni cu o lista cu detalii complete.


- Nu vor lipsi concursurile, iar la tombola organizata in baza biletului de intrare (30 lei / doua zile / pers, 20 lei /o zi / pers) se vor oferi premii constand in vouchere valabile pentru achizitionarea de echipamente/accesorii/consumabile moto.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top