Noutăți și comunicate

Motive pentru a vedea concertul Celelalte Cuvinte - 30 de ani

8 decembrie 2011
Motive pentru a vedea concertul Celelalte Cuvinte - 30 de ani
Joi, 8 decembrie 2011, la Sala Palatului din București are loc de la ora 20:00 concertul aniversar "Celelalte Cuvinte - 30 de ani". Câteva motive pentru care participarea la eveniment este un "must":

1. Celelalte Cuvinte e o trupă-legendă. De 30 de ani pe scenă, cu foarte puține schimbări de componență.
2. Sunt dovada fidelității și a crezului urmat. 4 din cei 5 membri ai trupei sunt în Celelalte Cuvinte de 30 de ani. Cel mai nou, Tiberiu Pop, are "doar" 25 de ani vechime.
3. Sunt ca vinul de calitate: mai buni cu fiecare an. Sunt instrumentiști excelenți, iar vocalul Călin Pop e într-o formă de zile mari. Veți vedea ce înseamnă o trupă închegată.
4. Chiar dacă de-a lungul anilor și-au schimbat stilul, și-au păstrat mereu coerența.
5. Cu ocazia acestui concert, înregistrează primul album live și primul dvd live din carieră - poți fi o parte din acesta.
6. "Moțu" Pittiș i-a descoperit și i-a susținut.
7. E rock progresiv, autentic.
8. A pornit ca o trupă de liceu, s-a transformat în trupă de facultate și apoi a devenit una dintre cele mai iubite trupe din rock-ul românesc.
9. Tobele lui Tinu au devenit legendă: ocupă 3 x 3 metri pe scenă, 16 canale pe mixer. Sunt cât un autoturism de teren și valorează cam tot atât.
10. Au o poftă de cântat, cum rar întâlnești, chiar și la trupe de adolescenți. Setlist-ul de la Sala Palatului are 3 ore.
11. Vor fi proiecții cu trupa din toate perioadele.
12. Ca să auzi live, în același concert "Iarbă prin păr", "Dacă vrei", "Armaghedon" și "Zmeie". În plus, ai ocazia de a asculta lucrarea rock "Oglinda" - o lucrare de 20 de minute, 6 acte.

Reguli acces:
- Accesul publicului se va face începând cu ora 19.00
- Concertul va începe la ora 20.00.
- Este interzis accesul cu orice aparatură video
- Este permis accesul cu aparat foto, cu obiectiv nedetașabil. Fotografii profesioniști au accesul permis pe baza acreditărilor de presă
- Biletele se vor putea achiziționa și de la Casa de bilete a Sălii Palatului. Prețul va rămâne nemodificat.

După concert, fanii Celelalte Cuvinte vor avea ocazia de a primi autografe și de a petrece împreună cu trupa în Jukebox Venue. Afterparty-ul va avea loc imediat după terminarea concertului de la Sala Palatului, după orele 23:00. Intrarea este liberă.

Un eveniment prezentat de Mișcarea de rezistență și susținut de Farmexpert.
Parteneri: Proges, News Outdoor România, Hotel Răzvan București, Bubu Booking House.
Recomandat de Rock FM.
Parteneri media: Jurnalul Național, Ring, Åžapte Seri, Zile și Nopți, Metalhead, Realitatea.net, Best Music, Maximum Rock, Metalfan, Port.ro, Metropotam.ro, Iconcert.ro, VoxPublica



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top