Noutăți și comunicate

Mosh Pit si Merchandise la Metal Underground Merch Feast in Club Fabrica

19 decembrie 2014
Mosh Pit si Merchandise la Metal Underground Merch Feast in Club Fabrica
Vineri, 19 decembrie 2014, Phoenix Entertainment Underground prezintă Metal Underground Merch Feast: patru trupe grele vor lua cu asalt Club Fabrica în cadrul unui eveniment menit să promoveze și să susțină scena metal underground din România. De aceea, dedicăm o cameră a Fabricii unui târg de handmade și merchandise cu tricouri și CDuri ale numeroaselor trupe care activează pe scena românească.

Lineup:
Sin Under Skin (Craiova)
Chaos Cult (București)
The Boy Who Cried Wolf (București)
Kistvaen (București)

Intrare: 20 lei, Ora 19:00



Pentru prima oară în concert la București, trupa de Heavy / Alternative Metal din Craiova, Sin Under Skin, vor cânta în deschidere.

Sin Under Skin si-a inceput activitatea in primavara anului 2014, initial fiind compusa din trei membri ( Berneanu Oralndo, Retea Robert, Paraschiva Alex), iar dupa multe cautari in vara aceluias an ni se alatura Tita Bogdan (tobe), trupa definindu-si componenta, fiind gata de concerte. Trupa a debutat pe scena festivalului South Underground Revolution la editia cu numarul 4.

https://www.facebook.com/sinunderskin



Chaos Cult este o trupa de metal extrem din Bucuresti/Romania, formata in anul 2013.

Totul a inceput cand 3 membri fondatori(Cristina, Andrei si Dragos) au inceput sa creeze o muzica puternica, agresiva, balansata si eleganta.

Pe masura ce lucrurile s-au inchegat bine cu Bogdan si Alex la chitare, sunetul a devenit neobisnuit dar si foarte brutal.

Sound-ul este un amalgam de sub-genuri si lasam publicul sa decida unde ne incadram fiecare simtind altceva prin ceea ce vede/aude.

Avand un inceput exploziv, Chaos Cult au deschis concerte pentru trupe mari precum: Everfrost, Cap de Craniu, Dagara, Clitgore, NervoChaos, Endsight, Unearth.

https://www.facebook.com/ChaosOfficial



The Boy Who Cried Wolf și-au început activitatea odată cu reuniunea membrilor a două trupe aparținând scenei muzicale bucureștene: Chester & Breathelast. Bodgan și Mihai au fost cei care au simțit nevoia de a îmbina ritmurile old-school Metal si energia Hardcore / Punk pentru a obține piese de o intensitate demențială. Curând, componenței TbWcW i s-au alăturat Åžerban-Ionuț Georgescu (basistul White Walls și promoter extraordinaire) și Alex (Empire / Perfect Zero For Infinity / Fine Gentlemen) la tobe, astfel încât haita de lupi a devenit o formulă completa.

Cu toate că la început se dorea doar un pachet restrâns cu chitară-tobe-voce, adaosul bombastic de joase de la mare nu a putut fi redus la tăcere, ba chiar potența vigilent întreaga construcție "metalică", dintre tobe și chitară.

LINKuri Oficiale TbWcW:
http://www.facebook.com/TheBoyWhoCriedWolf
http://www.youtube.com/user/WolvesAreWolves
http://tbwcw.bandcamp.com/



Kistvaen s-au format la sfârșitul anului 2008, cu intenția de a aduce genul dark depressive black metal pe scena metal românească. Căutarea constantă a unei căi expresive originale îi aduce în cele din urmă la formula actuală, cu două albume la activ, Unbekannte și Desolate Ways, mai multe turnee care i-au dus și în afara țării și numeroase apariții live în cadrul festivalurilor de metal.

În cadrul Metal Underground Merch Feast, Kistvaen încheie turneul său de lansare a albumului Desolate Ways, disponibil la standul de merchandise.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top