Noutăți și comunicate

Morre concerteaza in Hard Rock Cafe

11 octombrie 2014
Morre concerteaza in Hard Rock Cafe
Sambata, 11 octombrie 2014, de la ora 22:30, sunteti invitati in Hard Rock Cafe pentru un concert Morre. Intrarea este libera.



Pe 11 octombrie 2014, trupa MORRE sosește, tocmai de pe îndepărtatele meleaguri canadiene, pentru a aduce la București, pe scena din Hard Rock Cafe, compozițiile încântătoarele și sound-ul desăvârșit cu care au cucerit iubitorii de rock clasic de pretutindeni.

MORRE a luat ființă în Toronto în 2008 și de atunci formația a lansat 3 albume - "Out There", "Contrast" și "Morphine", ce s-au bucurat de aprecieri din partea criticilor muzicali din America de Nord, Europa și Australia. În present, MORRE lucrează la cel de al patrulea material full length și se pregătește pentru înregistrarea primului DVD din carieră, în cadrul unui show cu un concept... exclusivist, programat la The Opera House din Toronto, in data de 29 noiembrie.

Cu numai câteva săptămâni inaintea acestui eveniment, Hard Rock Cafe vă oferă șansa de ai vedea live pe muzicieni și de a vă delecta cu o generoasă repriză de rock "old school, " îmbogățit cu accente moderne, într-o interpretare de un rafinament inconfundabil.
Caracterul deosebit al muzicii trupei MORRE, este, foarte plastic, scos în evidență de editorul Blogs N'Roses - Craig Wettner, care consideră că: "sunt un Led Zeppelin Pinot Noir. Iei stilul Led Zeppelin, adaugi un pic de modernitate, un strop de influențe culturale din întreaga lume și îl lași în iPod-ul tău să devină din ce în ce mai bun, pe masură ce trec anii".


Evenimente recomandate

Top