Noutăți și comunicate

Morgoth anuleaza aparitia la November to Dismember Metal Fest

26 noiembrie 2014
Mai sunt numai 4 zile pana cand editia din 2014 a festivalului November to Dismember isi va deschide portile si din pacate organizatorii festivalului intampina pentru prima data o mare problema legata de aparitia pe scena a unuia dintre headlinerii evenimentului, trupa germana MORGOTH. Organizatorii NDMF au fost informati in urma cu cateva zile ca recitalul trupei, programat pentru data de 28 noiembrie 2014, este anulat unilateral, in urma unor probleme logistice, asa cum declara chitaristul trupei, Harry Busse, in cadrul unui material video pus la dispozitia organizatorilor.



Dupa ce Axa Valaha Productions & Ribcage Booking, impreuna cu managementul formatiei germane, reprezentate de Clandestine Music, au facut eforturi pentru a putea anunta un alt headliner care sa ii inlocuiasca pe Morgoth, dat fiind timpul extrem de scurt si mai ales costurile legate de transport ale unui headliner alternativ, s-a ajuns la concluzia ca November to Dismember Metal Fest se va desfasura fara un al doilea headliner in data de vineri, 28 noiembrie 2014. Organizatorii NDMF si Clandestine Music au stabilit deja ca Morgoth vor concerta in cadrul editiei de anul viitor a festivalului, urmand ca mai multe detalii sa fie anuntate in cel mai scurt timp.

De asemenea, trupele Tons of Powder (Rep.Moldova), Spiritual Ravishment (Romania) si Eternal Decay (Israel) si-au anulat aparitiile in cadrul NDMF 2014, pe motive tinand de programul muzicienilor sau de problemele de lineup pe care aceste trupe le intampina.

"Atunci cand organizezi un eveniment de asemenea anvergura, cu atatea variabile, chiar si la nivelul underground la care NDMF se afla, astfel de situatii se pot intampla. Cateodata nu tine numai de noi ca o trupa sa apara pe scena festivalului nostru. Vreau sa precizez ca Axa Valaha Productions & Ribcage Booking si-au respectat in totalitate angajamentele fata de trupa Morgoth, biletele lor de avion au fost achizitionate cu luni in urma si toate celelalte detalii logistice si financiare au fost stabilite de foarte mult timp. Avand in vedere ca November to Dismember Metal Fest este un eveniment independent, fara niciun fel de sponsori, contam pe sprijinul tuturor celor care au vizitat sau vor vizita vreodata festivalul nostru. Astfel de momente sunt teste care ne ajuta sa mergem cu mai multa incredere inainte cu acest proiect. Va asteptam in weekend la November to Dismember Metal Fest 2014." (Mihai "Coro" Caraveteanu - Axa Valaha Productions & Ribcage Booking)



Tinand cont de toate aceste aspecte, Axa Valaha Productions & Ribcage Booking au hotarat sa mentina pretul abonamentelor si al biletelor din data de 28 nov. 2014 la valoarea lor din perioada de pre-sale, anume 199 lei pentru un abonament valabil pentru toate cele trei zile ale festivalului, respectiv 89 lei pentru biletele valabile pentru prima zi a festivalului. De asemenea perioada de presale se va prelungi pana in preziua evenimentului, 27 nov. 2014. Biletele pentru datele de 29 si 30 noiembrie 2014 vor costa la intrare 99 lei.

November to Dismember Metal Fest prezinta in 2014 trei zile de metal extrem si divers, un total de douazeci si noua trupe din cincisprezece tari, sase trupe headliner (TANKARD, ASPHYX, PYOGENESIS, SCHIRENC PLAYS PUNGENT STENCH, ESOTERIC, LIQUID GRAVEYARD), din care trei in premiera in Romania, intr-o locatie de peste 2000 de metri patrati, FUSION ARENA (str. Traian Popovici nr. 79-91, situata in centrul Bucurestiului, in proximitatea Pietei Alba Iulia).



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top