Noutăți și comunicate

Monarchy canta in deschiderea trupei Contradiction

21 februarie 2013
Monarchy canta in deschiderea trupei Contradiction
Trupa bucuresteana Monarchy va deschide concertul celor de la Contradiction, grupul german de thrash metal care se intoarce din nou in Romania. Nemtii vor avea un mini-turneu tara noastra, concertul avand loc pe 28 februarie 2013 in Ageless Club.

Alaturi de ei vor mai canta Reborn si Negative Core Project, in timp ce concertele de la Sibiu si Timisoara vor mai canta si Dark Fusion. Este primul show Monarchy pe anul acesta si mai mult, primul in Bucuresti dupa luna noiembrie, cand trupa a fost prezenta la International Tattoo Convention.

Fanii Monarchy vor putea sa ii asculte live in noua formula, dupa cooptarea unui nou tobar la inceputul acestei luni si dupa castigarea concursului organizat de revista germana Legacy. Premiul substantial care include, printre altele, si inregistrarea si productia unui album in Germania, ii va tine departe de scena in urmatoarea perioada, asa ca cei care doresc sa ii vada din nou live nu trebuie sa rateze ocazia.
Monarchy au inceput 2013 cu un succes, fiind castigatorii concursului Legacy in conditiile in care erau singura formatie romaneasca participanta dintr-un grup de peste 50 de trupe, majoritatea germane. Anul trecut, trupa bucuresteana a lansat albumul de debut Feeding the Beast, urmat de un turneu care i-a dus princele mai importante orase din Romania, ultima parte a acestuia desfasurandu-se impreuna cu prietenii de la Trooper.

Contradiction are aproape un sfert de secol de cariera muzicala, debutand in anul 1989, fiind influentati de stilul celor de la Kreator, Slayer si Sepultura. Primele lor demo-uri au aparut in 1993 - Rules of Peace, iar dupa lansarea discului All We Hate trupa va concerta destul de rar.
In 2002, germanii se intorc in forta prin lansarea unui nou material - The Voice of Hatred - concerteaza alaturi de Overkill in turneul european al acestora si canta la festivaluri precum Wacken Open Air, Suffering Lie sau Thrash Till Death. 2009 inseamna lansarea discului The Essence of Anger, mixat de solistul si chitaristul Oliver Lux si masterizat de Tim Buktu de la Massacra. Pentru anul acesta nemtii pregatesc un nou material pe care il vor promova in Romania, cu un turneu prin Germania si Portugalia.

Turneul din Romania incepe la Bucuresti pe 28 februarie 2013, in Ageless Club, la ora 20:00, iar biletele sunt disponibile in reteaua Eventim la pretul de 28 de lei si 35 de lei in ziua concertului la intrarea in club.


Evenimente recomandate

Top