Noutăți și comunicate

Mini-turneul Mos Craciun e rocker

16 decembrie 2011
Mini-turneul Mos Craciun e Rocker se va desfasura intre 16 si 18 decembrie 2011, dupa cum urmeaza:

Mos Craciun e Rocker Cluj Napoca
Vineri, 16 Decembrie 2011, in Irish Music Pub din Cluj Napoca, incepand cu ora 19:00 vor canta trupele: Dirty Shirt, Targ3t, Simbio, Fingernails si POV.
Pagina eveniment: http://www.facebook.com/events/208429962568071

Mos Craciun e Rocker in Sighetu Marmatiei
Sambata, 17 Decembrie 2011, in Friend's Pub din Sighetul Marmatiei, incepand cu ora 19:00 vor canta trupele: Dirty Shirt, Targ3t si Fingernails.
Pagina eveniment: http://www.facebook.com/events/335213023159485/

Mos Craciun e Rocker in Baia Mare
Duminica, 18 Decembrie 2011, in Gold Time din Baia Mare vor canta trupele: Dirty Shirt, Targ3t, Diamonds are Forever, Fingernails si Kronotopia.
Pagina eveniment: http://www.facebook.com/events/184602248300941/


Proiectul "Mos Craciun e Rocker" initiat de trupa DIRTY SHIRT in 2007, revine dupa o pauza de un an. Ideea proiectului e simpla: o serie de concerte rock, la care intrarea va fi o jucarie, plus o participare financiara simbolica, pentru a acoperi cheltuielile de organizare. Jucariile colectate in acest an vor fi donate asociatiei Somaschi (http://www.somaschibm.ro) care gestioneaza centrul pentru copii Somaschi si este o organizatie non-guvernamentala a carui scop este ajutarea familiilor cu venituri mici, a copiilor si tinerilor cu grave probleme economice si sociale.

TRUPE IMPLICATE IN PROIECT:

DIRTY SHIRT
http://www.dirty-shirt.com

Dupa ce a au prezentat un repertoriu nou la finalele nationale Global Battle of the Bands (unde au obtinut locul 2), maramuresenii de la DIRTY SHIRT (initiatorii acestui proiect) au pregatit un setlist ce va contine "hit"-uri de pe "Same Shirt Different Day" (Pitbull, Manifest, East West, UB...) dar si piese (unele in prima auditie) ce vor aparea pe urmatorul album (Freak Show, Western, Away, Extreme Funky Disco...)

TARG3T
http://www.facebook.com/pages/TARG3Tband/396698015264

Fara indoiala, TARG3T e una din trupele momentului pe scena rock din Romania (castigatoarea festivalului Posada Rock, finalista la GBOB Romania). Recent au lansat videoclipul "I'm Done" (http://youtu.be/kumFIl-27dM), primul single de pe viitorul album bucurandu-se de aprecieri foarte bune atat din partea publicului cat si din partea presei.

DIAMONDS ARE FOREVER
http://www.facebook.com/pages/Diamonds-Are-Forever/256339487737059

DIAMONDS ARE FOREVER e noua speranta a rockului romanesc. Desi trupa exista doar de trei luni, e compusa de muzicieni cu experienta, fiind rezultatul unui "eveniment de proportii", si anume contopirea a doua trupe deja existente: PILLS OF TRUST si ROCK NORRIS. Primul lor concert a fost la concursul GBOB Romania, unde au impresionat, calificandu-se in marea finala. Concertele in cadrul "Mos Craciun e Rocker" fac parte din turneul de lansare al primului EP "Whom Shall I Fear" si al videoclipului "The eyes of blinded sorrow".

SIMBIO
http://www.facebook.com/Simbio.Band

Dupa o activitate de 4 ani pe scenele underground (avand concerte alaturi de Implant Pentru Refuz, Godmode, EyeSeeRed...) si pentru prima data la Cluj-Napoca, SIMBIO revine intro noua formula si un nou stil (alternative/metalcore). Momentan, trupa SIMBIO pregateste primul lor EP care va contine piese ca "Fallen", "Madness", "Sun for the forgotten", "Sunburn" si este nerabdatoare sa ia cu asalt scenele rock din Romania.

FINGERNAILS
http://www.facebook.com/pages/Trupa-F-Nails/206217309436635

FINGERNAILS este o trupa tanara de alternative-metal/hardcore-punk din Baia Mare. Dupa mai multe concerte locale de succes, trupa FINGERNAILS a fost selectionata pentru a participa la mini-turneul "Mos Craciun e Rocker 2011"

POV
http://www.facebook.com/povro

Clujenii de la POV pot fi considerati gazdele acestui eveniment. POV este o formatie angajata politic si social, abordand un fast punk/hardcore cu versuri in romana despre societatea si viata cotidiana in Romania. Desi infiintata in urma cu doi ani, trupa are o experienta live rar intalnita in Romania : peste 50 de concerte (alaturi Guerrillas, Talbot, Recycle Bin"¦) si participari la numeroase festivaluri (MetalSupport Festival, Brutal Fest III, Unholy Festival, Play or Die Fest"¦)

KRONOTOPIA
http://www.facebook.com/pages/Kronotopia/176093042465270

KRONOTOPIA e o trupa tanara de Heavy/Thrash Metal din Baia Mare ce a « infocat » scenele locale de-a lungul celor doi ani de existenta (Gold Time, Music Pub, Teatrul de Vara, Crash Landing, Route 66) si a participat la festivalurile New Born si Oxen Fest.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top