Noutăți și comunicate

Mike Terrana sustine un Drum Clinic in club Silver Church

2 iulie 2015
Mike Terrana sustine un Drum Clinic in club Silver Church
Joi, 2 iulie 2015, DrumStage va invita la clubul Silver Church de la ora 20:00, la DRUM CLINIC cu legendarul Mike Terrana!

Suport artist: 20 lei.

Aflat in Bucuresti in acea perioada pentru evenimentele organizate de Phoenix Entertainment, Mike Terrana a raspuns pozitiv invitatiei DrumStage de a sustine Drum Clinic in SilverChurch, pe data de 2 iulie 2015, incepand cu ora 20.

Artistul va prezenta, tehnici de coordonare mana – picior, exercitii de incalzire, viteza si anduranta, lucrul cu inginerul de sunet – live si studio, tehnici de acordaj – live si studio, intrebari si raspunsuri, meet & greet, sesiune de autografe.

Mike Terrana are peste 34 ani de experienta profesionala in industria muzicala. A efectuat turnee in intreaga lume si a inregistrat peste 100 albume si peste 20 DVD live.

Mike Terrana este un tobosar american, cu prezenta principala in scena hard rock. Prima lui experienta profesionala a avut loc in 1984 cu trupa Hanover Fist, dupa care a inregistrat si a efectuat turnee cu diversi artisti, interpretand variate stiluri muzicale in statul Western New York.

Intre 1987 – 1997, Terrana se muta in LA si lucreaza cu artisti precum Yngwie Malmsteen, Tony Macalpine, Steve Lukather (Toto), Jennifer Batten (Michael Jackson, Jeff Beck), Kuni and Beau Nasty.

In 1997 se relocheaza in Europa, pentru inceput in Olanda (6 luni) apoi in Germania pentru urmatorii 8 ani. Lucreaza cu trupe precum Gamma Ray, Rage, Axel Rudi Pell, Masterplan and Savage Circus.

In ultimii ani, Mike a devenit membru permanent de turneu pentru Tarja si poate fi ascultat pe albumul artistei lansat in 2010 - “What Lies Beneath”.

Terrana lucreaza la variate proiecte instrumentale in zona fusion si prezinta “drum clinics” peste tot in lume, pentru endorserii sai.

“Sinfonica” este ultimul album solo marca Mike Terrana si contine 11 piese clasice celebre de muzica orchestrala, acompaniate de tobe.

Am incercat sa-mi imaginez cum ar fi fost ca mari compozitori precum Mozart, Ceaikovski sau Rossini sa fi avut la dispozitie serviciile unui tobosar modern, pe care sa-l include in lucrarile lor.

Am lucrat la acest proiect mai mult de 1 an. Nu a fost usor sa identific partituri, clasice, care sa se preteze stilurilor modern de interpretare la tobe, asa ca a fost nevoie sa aleg cu intelepciune.

A fost cu adevarat un proiect ambitios si incantator, in special in privinta procesului compozitional pentru drum grooves&fills la fiecare piesa.”

https://www.youtube.com/watch?v=kWjUof4LfB4

https://www.youtube.com/watch?v=4HpSHEHC4RI

Surprizele vor continua!

Urmariti evenimentele DrumStage pe pagina: http://www.facebook.com/drumStage

Contact: drumstagero@gmail.com

Event: https://www.facebook.com/events/713209195450991/


Evenimente recomandate

Top